horoszkóp

Federline félti Spears és gyermekei életét

2007.10.29. 13:50
Az énekesnő exférje attól tart, hogy Spears végezni fog magával, előtte pedig kárt tesz két gyermekében. Ezt állítja legalább is a rapper volt barátnője, Nicole Narain. Az énekesnőnek azonban nem csak volt pasija újabb vádjaival kell megküzdenie. Kiderült ugyanis, hogy édesanyja és egyik barátja el akarja adni legféltettebb titkait.

Amióta elkezdődött a gyermekelhelyezési per, Kevin Federline mindent megtesz annak érdekében, hogy a bíróság véglegesen neki ítélje a kétéves Sean Prestont és a nála egy évvel fiatalabb Jayden Jamest. A celebférj volt barátnője szerint ennek nyomos oka van – olvasható a Sawf News oldalán. „Kevin azért küzd ennyire a gyermekeiért, mert attól fél, hogy óriási veszélynek vannak kitéve” – nyilatkozta Narain, akinek a rapper elárulta, mit is gondol volt feleségéről. „Teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal, tönkreteszi a gyermekeinket. A hangulatingadozási egyre durvábbak. Rettegek attól, hogy egy nap közlik velem, megölte magát” – mesélte Federline exének.

Vodkát a gyereknek!

„Nem engedhetem, hogy ő is felügyeleti jogot kapjon, mert meg vagyok győződve arról, hogy kárt tesz a fiainkban. Egy fedél alatt éltünk és pontosan tudom, hogy mire képes, ha be van gyógyszerezve, vagy sokat iszik” – folytatta Federline. Spears volt férje állítólag még a házasságuk alatt szemtanúja volt annak, amint felesége részegen szoptatta kisebbik fiát, Jayden Jamest. „Vodkát vedelt és mellé kólát ivott. Látszott rajta, hogy be van csípve. Egy pár perccel később felkapta Jaydent és megszoptatta. Ez teljesen ledöbbentett. Aztán ráordítottam, hogy ha legközelebb inni akar, akkor a gyereknek inkább cumiból adjon tejet. Teljesen kétségbeestem, hiszen tulajdonképpen megmérgezte a fiamat. De nem hallgatott rám, soha nem is tette” – mesélte barátnőjének Federline, aki úgy érezte magát, mint Spears egyik alkalmazottja.

Britney távozóban a bíróságról


Nem akart válni

Két héttel az incidens után az énekesnő beadta a válókeresetet. Federline állítólag a rádióból értesült felesége szándékairól. „Szerintem csak meg akart leckéztetni, amiért akkor rászóltam. Amikor felhívtam, megint ordibálni kezdett. Azt vágta a fejemhez, hogy nélküle egy senki vagyok. Én nem akartam elválni, de most már tudom, hogy nem volt más választásom.”

Napló eladó!

Bár Federline „csak” barátnőjének mesélt az énekesnő viselt dolgairól, vannak ismerősök, akik nem tesznek lakatot a szájukra. A Life & Style magazin ugyanis azt állítja, hogy Spears közeli barátja, Sam Lutfi felajánlotta nekik, hogy eladja a sztár naplóját. Lutfi röviddel azután kereste fel az angol bulvárlapot, hogy az énekesnő csúnyán leszerepelt az MTV díjkiosztó gáláján. „Küldött egy e-mail a lapnak, melyben azt állította, hogy nála vannak Britney naplói, melyeket a legsötétebb és legproblémásabb időszak alatt írt” – nyilatkozta egy bennfentes És ez nem minden: Lufti állítólag számos egyéb izgalmas részlettel és privát e-mailekkel is tud szolgálni. „Azt mondta, hogy a birtokában lévő információk szenzációsak. Állítólag már többen tettek neki ajánlatot, és sokan egymillió dollár feletti összeget ígértek neki.” Bár Lutfi tagadja, hogy híres barátnőjének volna naplója, ő pedig ezt el akarná adni, a bennfentes informátor ragaszkodik ahhoz, hogy a hír igenis igaz. Az ismeretlen forrás szerint az egyik szóban forgó levelet Spears édesanyja írta azután, hogy lánya megszökött a rehabról.

Egy anya vallomása

Ha az állítólagos naplók nem is kerülnek nyilvánosságra, van egy másik forrás, ahonnan bizalmas információkat tudhatunk meg a bukott sztár életéről. Az Ok! Magazin szerint ugyanis Lynne Spears könyvet ír arról, hogy milyen nehéz munka volt felnevelni két gyermeksztárt, vagyis Britney Spearst és szintén híres húgát, Jamie Lynne-t. Az önéletrajz várhatóan jövő tavasszal jelenik meg Thomas Nelson kiadójának gondozásában. Nem ez az első eset, hogy Lynne Spears könyvet ad ki. Lányával közösen már két „művet” is írt. 2000-ben jelent meg a Britney Spears' Heart to Heart, valamint három évvel később a Mothers’s Gift.

  • Eladó házat keresel? Az Otthontérképen több ezer hirdetésből válogathatsz.
  • Az agglomeráció ingatlan árai tovább csökkentek, ha befektetnél vegyél lakást Budapesten!
  • Olcsóbban juthatunk ingatlanhoz az agglomerációban, érdemes megnézni az eladó házakat.