horoszkóp

Britney Spears kirúgta paparazzó pasiját

2008.01.21. 21:02
Az énekesnő ejtette a lesifotós Adnan Ghalibet, aki az elmúlt hónapban pasijaként szerepelt, mert úgy érzi, a férfi kihasználta, és ezért iszonyúan bedühödött. Annyira, hogy még távoltartási végzést is kért ellene a rendőrségtől.

Spears kirúgta angol származású lesifotós pasiját, Adnan Ghalibet, akinek az elmúlt hónapban sikerült a közelébe férkőznie és átvennie felette a hatalmat. Bár az énekesnőt sokan óvták a férfitól – többek közt azzal, hogy kihasználja őt, és eladja a sajtónak a róla készített képeket -, Spears nem hallgatott rájuk. Egész mostanáig. Hétvégén azonban előállt a hírrel: szakított Ghalibbel, mert a férfi kihasználta őt és eladta a sajtónak a róla készített képeket.

A 26 éves énekesnő azt állítja, a 35 éves Ghalib leadta a drótot kollégáinak, mikor hová menjenek, ha exkluzív képeket akarnak készíteni róluk - például amint épp terhességi tesztet vásárolnak, vagy vacsorázni indulnak -, cserébe osztozott velük a fotókért kapott pénzen. Spears ezért vasárnap nem egyszerűen kirúgta az árulónak bizonyult fotóst, de még távoltartási végzést is kért ellene – írja a The Sun.

Tanulságokat a jelek szerint azonban nem vont le az esetből, mert most két másik fotóssal lóg, akiket még meg is hívott magához egy kis pezsgőzésre „és szórakozásra”.

Egy közeli ismerőse a lapnak úgy fogalmazott: „Úgy gondolt Adnanra, mint egy lovagra, aki kivont karddal védi őt. Azzal nyerte el a bizalmát, hogy megvédte a többi fotóstól és barátja volt a legnehezebb pillanatokban. De Britney most már úgy gondolja, csak a pénzért tette. Nagyon meg van bántva és úgy érzi, kihasználták”. Bár ismerősei próbálták őt figyelmeztetni, amikor karácsony táján randizgatni kezdett a férfival, nem hallgatott rájuk: „Füle botját se mozgatta. Teljesen el volt varázsolva. Ha [Ghalib] tényleg csak a pénzért csinálta, az durva. Britney nagyon sérülékeny”.

Vasárnap éjjel a sérülékeny Spears tehát bosszúból kirúgta Ghalibet, még ha a férfi mást is állít. A fotós a TMZ.com-nak legalábbis úgy nyilatkozott: „Minden rendben van és volt”.

Spears ezzel szemben az X17online.com két fotósának meg is mutatta a távoltartási végzést – írja a Sun. A két paparazzó több mint négy órát töltött vele otthonában, ahová az énekesnő hívta őket, pezsgőt kaptak és cigizgettek vele a belső udvaron. „Britney az Adnan iránt érzett csalódottságáról és a dühéről beszélt nekik, amiért a férfi megrendezte a fotókat vele, az ügynöksége meg eladta őket” – számolt be róla a képügynökség sajtósa. A fotósok szerint Spears „nagyon kedves volt”, unokatestvére, Sam Lutfi pedig megerősítette, hogy benyújtották a távoltartási határozatra vonatkozó kérelmet.

Ghalib, aki az elmúlt napokat Santa Barbarában töltötte, a People magazinban vágott vissza a vádakra: „Csak most kezd leesni, mi megy itt. Remélem, hamarosan megint Los Angelesben lehetek és felkereshetem Miss Spearst”. A Los Angeles-i rendőrség pedig megerősítette, hogy nem kaptak sürgősségi távoltartási kérelmet.