Az énekesnő és paparazzója januárban, még az első kórházbaszállítás után titokban összeházasodott Mexikóban – vélik tudni a pletykasite-ok. Ha ez igaz, már harmadszorra követi el ugyanazt a hibát.

Britney Spears első, januári kórházbaszállítása után azonnal Adnan Ghalibbel találkozott, majd több óra alatt Miami több pontján is megfordultak, hogy lerázzák lesifotósaikat, végül repülőre szálltak és fél napot töltöttek a mexikói Rosarito Beach Hotelben. A Star magazine szerint azonban ez nem csak a szokásos autókázós ámokfutás volt részükről: azért ugrottak át Mexikóba, hogy összeházasodjanak.

Meg akarja védeni, aha

A lapnak nyilatkozó, magát meg nem nevező forrás szerint „Adnan rábeszélte, menjenek át Mexikóba és házasodjanak össze, mert csak így tudja őt megvédeni”. Ha igaz is volna a hír, egy ilyen házasság az USA törvényei szerint nem volna legális, az állítólag csak Spears pénzére hajtó Ghalibnek meg nemhogy a fél vagyont nem hozná, de még le is csukhatnák miatta. Ő ugyanis ez esetben bigámiát követett volna el, mivel hivatalosan még mindig nem vált el előző nejétől. Az informátor szerint azonban egy nej nem jelent problémát a párnak: „Adnan megpróbált visszaférkőzni Britney életébe, és azt ígérte neki, hogy ha kimondják a válását, akkor igazából is összeházasodnak”.

Az énekesnő már akkoriban is hangoztatta, hogy feleségül akar menni frissen felszedett paparazzójához, és ebben annyira eltökélt, hogy ha kell, ehhez muszlim hitre is áttér, sőt akár külföldre szökni vagy önnön halálhírét kelteni is hajlandó. Barátnő-unokatesója, Alli Sims a napokban megerősítette, hogy a pár kapcsolata mostanra még erősebbé vált.

Ha Ghalib a pénzre hajt, mellélőtt

Képaláírás

Ha igaz is volna a hír, ez a házasság Ghalib számára jelen körülmények közt nem jelent egyenes utat az énekesnő vagyonához. Spears vagyona felett ugyanis jelenleg a bíróság által kijelölt gondnokok - a szülők - rendelkeznek. Igaz, Ghalibet a jelek szerint a szülők is elfogadták - legalábbis látták, amint Spears apja kedden este beengedte őt a házba, miután lánya hazaért táncórájáról -, ha azonban pénzről van szó, a család nyilván nem lesz ilyen barátságos.

Senki sem nyer

Akkor sem voltak túlzottan azok, mikor az énekesnő 2004-ben egy szilveszteri partiról ugrott el Las Vegasba, hogy férjhezmenjen egy gyerekkori barátjához, mert ez akkor épp jó ötletnek tűnt. Az énekesnő körüli ügyvédi gépezet akkor azonnal beindult, igyekeztek menteni a menthetőt: pár órával és félmillió dollárral később érvényteleníttették a frigyet.

Második házasságát is hirtelen felindulásból, alig fél évvel később kötötte egykori háttértáncosával, Kevin Federline-nal, és bár ebből két gyerekük is született, azóta csúfos válás és viszontagságos gyermek-elhelyezési per lett a vége. Azt a mai napig nem tudni, kötött-e házassági szerződést Federline-nal: bár családja és menedzserei ragaszkodtak hozzá, az énekesnő azt állította, esze ágában sincs ilyen bizalmatlan lépéssel megkérdőjelezni kapcsolatuk őszinteségét. A válóperben mindenesetre a későbbiekben nem esett szó ilyen dokumentumról.