Britney Spears újrakezdi a férjével

2008.04.13. 18:40
A pár Mauin töltött egy romantikus hétvégét, mely után az énekesnő gyémántokkal kivert órát ajándékozott férjének. Mi ez, ha nem újrakezdés?! - véli a Daily Star. Majd kiderül.

Az énekesnő 70 ezer fontért (kicsit több mint 22 millió forint) vásárolt születésnapi ajándékot exférjének, Kevin Federline-nak, miután együtt töltöttek egy hawaii-i hétvégét. Tehát újra együtt vannak - vonta le a következtetést a Daily Star angol bulvárlap Los Angeles-i tudósítója. Egyelőre azonban egyik érintett - sem sajtósaik - nem nyilatkoztak erről.

Spears és Federline Maui szigetén töltöttek egy romantikus hétvégét, visszatérésükkor pedig az énekesnő egy Jacob and Co "Royal" márkájú, gyémántokkal díszített órával emlékezett meg Federline 30. születésnapjáról - írja a lap az énekesnő apja, Jamie Spears egy ismerősére hivatkozva. Eszerint a tavaly elvált pár a romantikus hétvége után úgy döntött, újra megpróbálják együtt, aminek Spears szülei állítólag nagyon örülnek. "Személy szerint ő maga (Jamie Spears - a szerk.) javasolta ezt a minivakációt és a születésnapi ajándékot. Nincs amit ő és Lynne jobban szeretnének, mint újra együtt látni Britneyt Kevinnel" - állítja a Spears-apuka közlékeny ismerőse.

Szerinte Federline most már teljesen más szemmel néz Spearsre, akivel a hároméves, viszontagságos házasság, majd a válást követő gyermek-elhelyezési perük során kevéssé szép jelzőket alkalmaztak egymásra. Az ismerős szerint azonban Federline-ra nagy hatással van, ahogy Spears láthatóan jól reagál a bipoláris depresszióját célzó kezelésekre, képes józannak maradni, és elkezdte újjáépíteni az életét és a karrierjét. Ennek egyik első jele volt a How I Met Your Mother című tévésorozatban vállalt cameo-szerepe, és annak nem várt módon elsöprő sikere, amiért Federline állítólag "nagyon büszke volt rá".

A valóság azonban még Hollywoodban sem szappanopera, ezért a pár egyelőre óvatosan kezdett az újraegyesüléshez: "Bár Britney egyre inkább újra az a nő kezd lenni, akibe Kevin beleszeretett, azért tudják, nem lehet csak úgy fejest ugrani egy újabb házasságba, mert annak rossz vége lehet. Egyelőre csak apró lépésekkel haladnak, és úgy tűnik, ez működhet" - állítja a forrás. Ennek következő lépéseként a pár most azt tervezi, hogy az államokbeli Anyák Napját - május 11-ét - két fiukkal közösen, együtt töltik. Federline pár hete kijelentette: bármi is történjék, ő mindig szeretni fogja Spearst - ahogy előző barátnőjét, Shar Jacksont is, hisz mindketten megajándékozták őt két-két gyerekkel, és ők számára a legfontosabbak.

Spears se veled-se nélküled paparazzó pasijáról, Adnan Ghalibről ugyanakkor hetek óta semmi hír: bár március elején még úgy volt, újra együtt vannak, Spears mégis inkább csak családtagjaival látható azóta, a fotóst pedig utoljára a The Sun szúrta ki, amint Kathy Griffin amerikai komikussal shoppingolgatott Los Angelesben.