Britney Spears a legrosszabb celebmama

2007.09.24. 11:42
Egy amerikai felmérésben Britney Spears folytatta a leszerepelési hadjáratát. Az énekesnőt választották a világ legrosszabb celebmamájának, de a top 5-ben van Kate Moss és Victoria Beckham is.

A Onepoll kérdőívét, amiben a legrosszabb híres anyát keresték több mint kétezren töltötték ki – írja a Digital Spy. A felmérésben Britney Spears a szavazatok 32 %-át szerezte meg, és így került az első helyre.

A múlt héten Jayden Jamessel

A visszatérését elbénázó énekesnő gyerekeit kis híján elvették a bíróságon, így egyáltalán nem meglepő, hogy a mostanában a figyelmet gyerekügyeivel is magára hárító Spears lett a legrosszabb anya.

„Britneynek elég kemény volt az utóbbi időszak, és ez a szavazás sem fog neki jót tenni. Szüksége van valakire, hogy visszatérjen a rendes kerékvágásba, hogy aztán tudjon a gyerekeivel törődni” – mondja John Sewell a Onepoll képviselője. Joss Stone énekesnő Spears védelmére kelt a szavazás miatt: „Szerintem az emberek fogják be a pofájukat, és hagyják őt békén! Ő egy fiatal nő, teljesen normális, ha eljár szórakozni”.

Spearst követi a magyar származású Kerry Katona, akinek az Atomic Kitten utáni munkássága nálunk annyira nem ismert, ezért nem lehet pontosan tudni, mi verte ki a biztosítékot a szavazóknál, talán az, hogy terhesen válik és az újszülöttel már férjhez is megy. Az angol Metro szerint azért sem szeretik Katonát, mert állítólag a válóper alatt, amikor terhes volt, drogozott.

A harmadik helyen a nálunk szinte végképp teljesen ismeretlen Jade Goody van. Ha bárkinek is ismerős a neve, az azért lehet, mert a 2007-es angol Celebrity Big Brotherben ő volt a rasszistabalhé egyik főszereplője.

Rossz társaságban: Sean Preston, Britney Spears, Paris Hilton

A negyedik legrosszabb anya cím tulajdonosa viszont egyáltalán nem ismeretlen Magyarországon sem. Az egyetlen dolog, amit talán kevesen tudnak Kate Mossról, hogy anya. Nem is véletlen, hogy rajta van a legrosszabb anyák listáján a drogos szupermodell, aki mostanában a zöldségek felé fordult.

Ötödik helyen tanyázik a legújabb amerikai híresség, Victoria Beckham, aki Mosshoz hasonlóan úgy kerülhetett fel egy ilyen listára, hogy inkább szólnak a hírek súlyos problémáiról, vagy arról, hogy éppen kinek szól be.