horoszkóp

Két hétre megnémul a sztriptíztáncosnő

2008.02.01. 09:10
Susan Pearl sztriptíztáncosnő megerőltette a hangszálait, így megműtteti magát. Az operációt két heti némaság követi, így saját műsorát sem tudja vezetni a Székely tévén.

Susan Pearl sztriptíztáncosnő hangszálait megműtik a jövő héten, majd tizenöt napig pihentetni kell a kényes területet, így némaságra van ítélve. "Az egész az Erotika Parádén kezdődött még tavaly szeptemberben, amikor a háziasszonykodás miatt három napon át kiabáltam" - mondta el a Velvetnek.

Susan Pearl

A sztriptíztáncos először berekedt, akkor úgy gondolta, hogy csak megerőltette a hangszálait. Aztán azt, hogy gégegyulladása van. Öt különböző gégésznél járt, ahol a gyomortükrözés fontosságától az orrüregcisztáig mindenről meséltek neki. Végül kiderült, hogy elváltoztak a hangszálai, amivel ha nem kezdenek valamit, a táncos akár meg is némulhat.

A műtét ugyan rutineljárásnak számít, ami után a sztriptíztáncos másnap haza is mehet, ő mégis nagyon aggódik. "Még soha nem műtöttek meg. Egy kicsit félek. Mi van, ha nem ébredek fel az altatásból?" Onestyák Zsuzsa egyébként nemcsak az altatástól, hanem a betegség lehetséges szövődményeitől, és attól is fél, mi van, ha nem bírja ki némán két héten át. "Nem szabad sem köhögnöm, sem gargalizálnom. És mi van, ha elmegyek vásárolni? Tíz deka párizsit sem tudok kérni."

A műtét nemcsak a sztriptíztáncos mindennapi életvitelét, de a munkáját is megnehezíti. A csíkszeredai Székely tévén vezeti ugyanis hetente megjelenő Intelligens Erotika című show-műsorát, amelyben celebekkel készít interjút, erotikus témákról beszélget és bemutatja a hazai szórakozóhelyeket. A műtét miatt egy ideig azonban nem tud forgatni. Persze a lány a műsorvezetés mellett nem adta fel a fellépéseket és a fotózást sem. Ez utóbbi talán hangtalanul is menni fog.