horoszkóp

Petyhüdt pénisz és agresszív pornós az Erotika Parádén

2007.09.08. 13:36
Nem zajlott zökkenőmentesen a hétvégén rendezett tuning kiállítással egybekötött budapesti Erotika Parádé. A Syma csarnok egyik termében volt balul elsült nyilvános szex, látogatókkal kötözködő táncoslány, nőkkel pózoló Győzike, és Dopeman, akinek olyan nője van, amilyen bejön. Meg rengeteg izgalmas sztriptízműsor.

A szűk forrónadrágban feszülő lábak, ujjatlan, testhez álló póló és tarkóra kötött apró lófarok gazdája incselkedve nyúl át a pulton a testfestékkel díszített félmeztelen csaj melle után. A lány mosolyogva lép félre. Megértem. Az ötvenes pasi bizarr látvány ebben a kurvás szerkóban.

A kelendő pisiszex

A harmadik Erotika Parádét a Syma csarnokban rendezték meg. Az eseményt megelőzte egy kis acsarkodás a konkurenciával, de ebből péntek este semmi sem érződött. A majd négyezer forintos beugróért csaj- és tuningautó mustra, meg egy szexlapokból álló ajándékcsomag is járt. A számos magazin egyikét felcsapva elénk villan egy térdelő nő fotója, akinek tátott szájába épp vizeletét csorgatja az azonosítatlan úriember. "Csajok, akikkel bármit megtehetsz." Meg egy telefonszám.

A pisiszexnek egyébként még nem volt vége. A két nagyobb erotikus-játékszerstand egyikén a dildó- és vibrátorrengetegben a DVD-kínáltra pillantva először a vizeletkedvelő irányvonal szúrta ki a szemet. Aztán néhány Ass Fucking (Seggbe baszás), majd egy Öreg picsák című alkotás. Vagy az extrém filmekhez tévedtem, vagy igaza volt Frank Gunnak: már a pornó sem a régi.

Műanyag tuning

A tavaszi Parádéval ellentétben, most nem érződött a balkáni bazár hangulat, többek között azért, mert nem volt sok kiállító, legalábbis erotikafronton. Tuningcuccokat pedig ritkán kapni bazárban. A korrekt tájékoztatás jegyében azért meg kell jegyeznünk, hogy a kevés kiállító ellenére a szexjátékok széles választékban álltak rendelkezésre. Kedvenc értelmetlen tárgyakat azért most is választottunk. Egy szőrös, frotír, babakék bárányfelsőt kapucnival, az extrém szerepjátékok kedvelőinek, és egy semmire sem jó pucsító műanyag babát szobalány szettben, kidobott mellekkel.

Petyhüdt pénisz és maszti a naciban

Mielőtt megnéztük volna a csajokat, felkerestük az emeleten lévő VIP-termet, ahol az előzetes beharangozás szerint újabb négyezer forintért be lehetett szállni a pornóforgatásba. Győzike kamunőjéről, Bobák Renátáról mi épphogy lecsúsztunk, de a juj.hu nem, viszont máris kezdődött a következő nyilvános szex.

Klikk!

A hófehér terem közepén kerek ágy, körülötte fehér műanyag székek, a székekben magányos középkorú férfiak, kezükben képrögzítők a kamerától az olcsó telefonig. Én egyetlen nőként a sarokban. Az amatőr pornós párocska előjáték nélkül csapott az akcióba, még meg sem nézhettük őket, a koszos talpú csaj már térdelt a tetovált, meztelen fickó előtt és izomból szopni kezdte. A középkorú, tányérképű úr szorosabban markolta fekete autóstáskáját, a kigyúrt csávó természetellenes csuklyásizma ütemesen mozgott, az elhízott kamasz kezében remegett a telefon. A pénisz azonban petyhüdt maradt. A pornósok már belevörösödtek az erőlködésbe. De semmi. A srác végül a kezébe vette az irányítást. Minden rendben, a pénisz merev, a csaj magának készítette elő a síkos terepet, szétcsapta lábait és máris mehetett a reszelés. Az előttem álló harmincas srác keze ritmikusan mozgott a zsebében. Kiszédültünk a teremből.

A Juj.hu felvételének szemérmes verziója. Durvább jelenetekért kattintson hozzájuk.

Bokszmeccs és Szaddam

Az egymást követő sztriptíz műsorok kellemes felüdülést jelentettek a sokkoló élmény után. Az Aktmodell című műsorból leszbikus fotói miatt kiszavazott, jelenleg Crystal Queen névre hallgató lány most debütált ekkora rendezvényen, és fekete angyalszárnyaival osztatlan sikert aratott. Persze az igazi profikhoz, Mészáros Dórához és Pirner Almához képest még van mit tanulnia. A két izmos szőkeség rózsaszín bokszkesztyűben szállt ringbe, majd némi tömegheccelés után akrobatákat megszégyenítő mutatványokkal izgatták az idősebb pasikból és a néhány erre tévedt párból álló közönséget. A show második percében képemen letörölhetetlen vigyorral majdnem én is táncra perdültem. Az előttem álló zöld öltönyös, makkos cipős, kissé kopaszodó Szaddam Huszein klónt azonban semmi sem hatotta meg. Aktatáskáját szorongatva, morcos arccal járta a rendezvényt.

A szégyenlősök és a gizda

Szaddamon kívül még számos külföldi vendég szemlélődött a rendezvényen, de szóra bírni egyiküket sem lehetett. Ahogy a magyarokat sem. Sem a magányos negyvenes nőt, sem a lányával kószáló anyát, sem az öt fős férfi társaságot. A 27 éves Peti is csak annyit árult el, hogy nagyobb rendezvényre számított. Mindenki szégyenlős volt. Nem úgy, mint a győri közönség a nyáron.

A Susan Pearl sztriptíztáncosnő mellett műsorvezető funkciót betöltő Győzike persze nem szégyellt semmit. Igyekezett minél több fellépővel pózolni a kamerák előtt. Cser Franciska playmate például láthatóan bejött az exshowmannek, de az egyik nyúlánk táncoslány rajongó közeledését a "Te túl gizda vagy nekem" mondattal utasította vissza.

A bombázókra bukó rapper

A nagyszínpadi erotikus műsorokat Dopeman és Kicsi Dope félórás fellépése szakította félbe. Pityinger László szerint a fellépése jó volt, a harmadik negyedik számnál a közönség is odajött a színpadhoz. Azért Susan Pearl keményen leszidta őket: nem tapsoltak rendesen. Hogy marad-e Dopeman megnézni a lányokat? Egy, de lehet, hogy két sör erejéig és egy kis csevejig biztosan. Ki jön be a rappernek? "Nagyon egyszerű. A csajom típusa jön be. Nekem olyan a nőm is, amilyen bejön. Bombázó."

Sztárparádé

Még!

Ha már bombázóknál tartunk, láthattunk még gengszteres produkciót Tera Bondtól, egy rövid fellépést a betegségéből felgyógyult Monique Covet-től, rúdon pörgést az életműdíjas Alexától és energetikus táncsorozatot Janet Joy-tól, akinek majd bedugták kamerájukat a lelkes látogatók. A pornósnak ezzel együtt nagyon tetszett a rendezvény, a közönséget pedig egyenesen fantasztikusnak ítélte. Az Oszkárját leszopó lány ennél többet nem igazán tudott mondani.

A csodaszép agresszor

A színpadi show-k, standok és a tuning mellett a terem egyik sarkában lányok árulták testüket. Na, nem úgy. Magántáncot vásárolhattak tőlük a lelkes férfiak. Jobban is tették ha fizettek a csajoknak, mert egyébként megtorlásra is lehetett számítani. Legalábbis egy magas, Angelina Jolie szerű csajtól biztosan. "A táncoslányok között van egy nagyon szép, de annyira részeg vagy drogos, vagy nem tudom mi baja van, hogy az elképesztő. Egy állat." - meséli kalandját egy nevét eltitkoló női látogató - "Mindenkitől folyamatosan a pénzt kéri, aztán persze van, aki nem viszi be a függöny mögé. Az egyik ilyen embernek földhöz vágta a telefonját, a másiknak elvette a kameráját, a harmadiktól a szemüvegét." Megszólalónk és külföldi barátja azonban nem hagyták annyiban a szemtelenkedést. "Arra vártunk, hogy a páromhoz odajöjjön, addig én hátul voltam. Tudtuk, hogy mivel nem viszi be, a csaj természetesen bunkó lesz vele. Mivel a barátom nem magyar, ezért a lány angolul próbálta elmagyarázni, hogy 'Háromezer. Vigyél be.' A párom meglepetten kérdezett vissza: 'Te fizetsz nekem háromezret?' A táncoslány nem értette meg, így ezen a szinten folyt tovább az alkudozás. Végül a csaj már arra is bólogatott, hogy ő fizetne. Én a háta mögött voltam, és annyira röhögtem már, hogy majd meghaltam. Egy másik srác végül odament a hozzá és szólt neki, hogy éppen szivatják. Ekkor az elővette agresszív stílusát, elkezdte lökdösni és szép szavakkal illetni a páromat, végül a biztonságiak elvitték onnan."

Nekünk ennyi elég is volt a Parádéból. Ha önnek van kedve, még kinézhet. Szombaton és vasárnap is nyitva tart a rendezvény.