horoszkóp

Sváby Andrást kirúgták az Interaktívtól

2007.09.19. 13:38
Sváby András "lemondott az Interaktív ügyvezetői igazgatói posztjáról", ezért a továbbiakban a TV2 már csak műsorvezetőként számol vele. Havas után Sváby is mehet a levesbe.

A ProSiebenSat.1 Media - a TV2 tulajdonosa - a mai napon bejelentette Sváby András lemondását az Interaktív Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról. Sváby öt évig vezette a céget, és emellett számos műsor házigazdája volt a TV2-n. Az Interaktív Kft. gyártja jelenleg a legtöbb műsort a csatorna számára, többek között ez a cég készítette a Megasztárt, a Megatáncot, a Naplót, az Aktívot és a Jóban Rosszban című sorozatot.

Sok sikert!

A sajtóközlemény szerint "Sváby András közreműködésével az Interaktív Kft. Magyarország vezető televízióműsor-gyártó cégévé fejlődött. András fontos szerepet töltött be vállalatunk magyarországi cégcsoportjában. Szakmai céljai eléréséhez sok sikert kívánunk neki a továbbiakban is - nyilatkozta Patrick Tillieux, a ProSiebenSat.1 Media AG nemzetközi televízióért, rádióért és nyomtatott médiáért felelős operatív ügyvezető igazgatója."

A TV2 közleményében azt is elárulta, ki veszi át Sváby helyét: "a mai naptól Sváby András utódja a harmincöt éves Kiss Péter, az Interaktív Jóban Rosszban című sorozatának producere. A sorozat három éve minden hétköznap szerepel a TV2 műsorán. Kiss nem csak a Jóban Rosszban gyártásáért volt felelős, hanem a könnyű szórakoztató műsoroktól a dokumentumfilmekig számos műfajban szerzett tapasztalatot Magyarországon kívül az Egyesült Államokban és német nyelvterületen is."

Klikk!

A csatorna műsorvezetőként továbbra is számít Svábyra, aki egyelőre nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, így nem tudjuk, ő is szívesen rohan-e a TV2 - nem túl szélesre - tárt karjaiba. Nem csoda, ha nem kapkodja el a választ, hiszen ő már régóta tudja, hogy több lábon kell állni: újonnan nyílt táskaboltjában csak úgy tobzódnak a világmárkák, melyek eredetiségét a bolt honlapjának tanúsága szerint a hagyományos, papír-tinta alapú tanusítványokon kívül Sváby személye is biztosítja.

Rájár a rúd mostanában a TV2 munkatársaira, hiszen nemrég Havas Henrik kezét engedte el a csatorna, amiért beszólt a vezetőségnek és a műsorszerkesztőknek a reggeli Mokkában. Ugyancsak gyűlnek a fekete felhők a Jóban Rosszban című sorozat szereplője, Damu Roland feje fölött, mivel ő ahelyett, hogy beszólna, inkább pofonokat osztogat - nőknek. Most pedig Sváby a soros. Lehet, hogy azért, mert léggitározott ?