horoszkóp

Egyre idősebbek Tóth Gabi szerelmei

2007.06.21. 11:45
Állítólag Tóth Gabi Czutor Zoltánnal kavar. Lehet van benne valami, de az is hogy nincs. Mindenesetre megnéztük hogyan alakult eddig a Megasztár felfedezettjének szerelmi élete, hiszen nyilatkozni csak a menedzsere nyilatkozik helyette.

Akkor szép az élet, ha éljük és ezt mikor máskor tehetnénk, mint fiatalon, amikor még minden egyszerű. Így tesznek – nem elítélhető módon – a fiatalok és a Megasztár győztes Tóth Vera húga a maga 19 évével szintén ebbe a kategóriába tartozik. Ennek megfelelően persze bőségesen akad róla pletykálnivaló, hiszen a szerelmi élete is elég keszekuszán alakul.

Húsz év ide-oda

Sajnos ő maga nem hajlandó nyilatkozni, továbbra is a menedzserére hivatkozott, akit persze szintén szívesen megkérdeztünk volna a sztár zűrös magánéletéről, ám jó menedzserhez méltón nem vette fel a telefont. Mindenestre sejteni véljük, hogy az énekesnő nemrég összeszűrte a levet a Belmondo zenekar frontemberével, Czutor Zoltánnal, többen látták őket ugyanis hevesen smárolni a Zöld Pardon nevű szórakozóhelyen.

Ha lehet hinni a pletykáknak, a kisebbik Tóth lány egy igazi nagyhalat fogott ki, hiszen a 38 éves háromgyermekes családapa még akkor is jó parti, ha majdnem húsz évvel idősebb a Megasztáros tininél. Hogy egy kapcsolat ekkora korkülönbséggel is kiválóan működhet arra jó példa Faludy György házassága, így felesleges lenne előítéletekbe bonyolódni, mi sok sikert kívánunk nekik, ha a dologból lesz valami.

Mega-sztárszerelem

Ennek ellenére Tóth Gabi szerelmi életére érdemes egy pillantást vetni, kezdve onnan, hogy elindult sokatmondó karrierje a TV2 tehetségkutató műsorában. Rögtön a műsor elején randizott néhányszor Bálint Ádámmal, ám állítólag mindig csak vitatkoztak, így a románcból nem lett semmi. A hosszú és fárasztó, gyakran unalmas felkészülési idő alatt – vagy a közös fedél alatt lakás miatt - aztán beleszerelmesedett egy másik résztvevőbe, Palcsó Tamásba, amiért bizony sok tini kikaparta volna a szemét, mert azok is beleszerelmesedtek valamiért.

Ez a szerelem őszintébbnek bizonyult, majd egy évet meg is élt, ám nem volt viharoktól mentes, hiszen a tizenhét éves lány szülei ekkor még ellenezték az összeköltözést, mondván Gabi még csak nem is érettségizett, és persze a rajongólányok is megpróbáltak ott keresztbetenni, ahol tudtak, ráadásul az énekest még meg is kellett operálni. Aztán pont összeköltözés körül kezdődtek a bajok és a pár szétvált, alig egy hónappal az egyéves évforduló előtt. Eleinte egy szájrapuszi tűnt a szakítás valódi okának, amit Palcsó valaki másnak adott, de aztán a menedzserek bőszen magyarázták, hogy a pár továbbra is együtt van, ám nyárra végképp kifújt a szerelem.

Menő modell

Alig egy héttel a nyári szakítás híre után Tóth Gabi már egy modellfiúval mutatkozott nagy egyetértésben. Sokak szerint ez a fiú jobban illett az énekesnőhöz, mivel állítólag jóval talpraesettebb volt, mint Palcsó. Sose tudtuk meg milyen Attila amúgy 22 éves volt, mikor lány már betöltötte a 18-at. Ez a románc cirka három hónapig tartott, aztán a vadóc énekesnő menesztette a modellt, mondván semmiben nem hasonlítanak egymásra.

Ezután hatalmas csend következett Tóth Gabi magánéletében, ő maga erről úgy nyilatkozott, hogy egy ideig megpróbál egyedül maradni. Jól is érezhette magát, hiszen nem jött össze egyéb Megasztárossal (igaz a harmadik széria használható pasijait mind lenyúlták), inkább tanítani kezdett és bemutatón lépett fel fürdőruhában, valamint melltartóhordásra biztatta a női seregeket.

Végül aztán csak megunta a szingli életmódot, különben is itt a nyár, épp ideje volt már pezsegni egy kicsit. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a Czutor-Tóth ügy folytatását, ha lesz, talán majd a menedzser valakinek elmondja. Ha meg nem lesz, az se baj, hiszen annyi jó pasi van a földön, pláne ha az ember tizenkilenc.