horoszkóp

Medgyessy lánya is levetkőzött

2004.11.20. 12:26
A CKM decemberi számában erotikus fotósorozat látható Tornóczky Anitáról, Medgyessy Péter nevelt lányáról. A televíziós riporter elárulta, nincs az a pénz, amiért megmutatná intim testrészeit a nyilvánosságnak. Sokak számára azonban van. Kevés kivétellel Magyarország összes híres nőjének testét megismerhettük már.

Tornócky Anita is beadta a derekát, és vállalta, hogy erotikus fotósorozatban szerepeljen. A CKM decemberi címlaplánya azonban több hónapos győzködés után sem volt hajlandó megválni a teljes felsőruházatától. Állítja, elvei vannak.

Nincs az a pénz

#alt#"Még a ruhapróbán is puhítottak"- mondta a Blikknek a közszolgálati televízió T-akták című műsorának szerkesztő-riportere. Leszögezte, semmi pénzért nem mutatná meg intim testrészeit a nyilvánosságnak.

Medgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya elismerte, 2004-es év utolsó magazinjában nem éppen tipikus CKM-es fotókat láthatnak róla az olvasók. A 26 éves lányt miniszoknyában, fűzőben, estélyi ruhában fotózták egy különleges fóti helyszínen.

"Ez a szereplés nyilván növeli az ismertségem, és persze hízelgő egy nőnek, ha ilyen ajánlatot kap"- mondta a bulvárlapnak az Ötven Legirritálóbb Magyar listáján is szereplő Tornóczky Anita. Hozzátette, a felajánlott pénznek semmi köze nem volt ahhoz, hogy elvállalja-e a felkérést, vagy sem. A döntésében komoly motiváció volt viszont az, hogy reményei szerint a fotókon keresztül azok is megismerik, akik nem nézik - az amúgy sem túl magas nézettségű - oknyomozó és tényfeltáró dokumentumfilmjeit.

Tornóczky Anita arról is beszélt, szüleivel megbeszélte a fotózást. Medgyessy Péter természetesen nem ellenezte a képeket, de nevelt lánya szerint nem tartozik a lap törzsolvasói közé, így annyit újságolt el neki: a képek szépek lettek.

Akik már mindent megmutattak

Visszautasíthatatlan ajánlatokkal szinte az össze magyarországi hírességet megkeresték már a férfimagazinok illetékesei. A magyar színésznők, énekesnők, médiaszereplők közül néhányan évek óta rendszeresen megjelennek egy-egy erotikus sorozatban.

Bálint Antónia szinte az összes nívósabb lap fotósa előtt megvált már a ruhájától. A Velvetnek korábban adott interjújában kifejtette, leginkább azért vállalt aktokat, mert jó ajánlattal keresik meg. Egyik kedvenc sorozata négy éve jelent meg CKM magazinban "Egy festőnő szerelmei" címmel. A képeken festékes vödörrel játszik, meztelen teste nagy részén színes foltokkal. Hozzátette, Thaiföldön is szívesen fotóztatta magát. Gregor Bernadett is a notóriusok közé tartozik. A Playboy és az FHM olvasói is jól ismerik testének minden ívét.


#alt#
Akik már vetkőztek
Tekintse meg képeinket.
Görög Zita - aki 2002-be erotikus sorozatban szerepelt a CKM-ben Tiszttartó Johanna kolléganőjével - néhány éve még azt nyilatkozta, teljes aktot soha nem vállal, a Playboy idén nyáron mégis meggyőzte. A magazin hazánkban az akkoriban szalmaszőke Xantus Barbara sorozatával indult, és a lap korábbi főszerkesztője, Pósa Árpád egy interjúban elárulta, akkor adtak el belőle kiugróan sokat, amikor Zalatnay Sarolta képeit mutatták be. A nemrég csalás miatt három év letöltendő börtönbüntetésre ítélt énekesnő frissen tuningolt mellét 2001 nyarán ismerhette meg a nagyközönség.

Az érettebb hírességek sorozatai közül egyébként Zoltán Erika erotikus nővér-képeit, és Détár Enikő barokk stílusú fotósorozatát emlegetik leggyakrabban. Botrányosnak tartotta viszont a közvélemény Faludy György és Faludy Fanny asszony aktképeit a Penthouse egyik korábbi számában.

Nem vetkőznek

Nagyon kevesen tartoznak azon híres nők közé, akik semmi pénzért nem vállalják, hogy akt, vagy erotikus fotósorozatuk kapható legyen az újságos standokon. Ezen kevesek egyike Barabás Éva, az RTL Klub Reggeli című magazinjának műsorvezetője, aki egy másik televíziós magazin műsorban nemrég úgy fogalmazott, nem tartja fontosnak, hogy megmutassa a testét, amivel egyébként elégedett.

Erős Antóniát sem sikerült meggyőznie egyik magazinnak sem. Az RTL Klub Híradójának vezetője az FHM magazin hazai induló számában szerepelt, de a fotós arról tudta csak meggyőznie, hogy legalább a kardigánjától szabaduljon meg. Azóta sem mutatott többet.