horoszkóp

Idén szül a fél hazai celebvilág

2007.10.01. 16:25
Tényleg mindenki 2007-ben szül? Úgy tűnik igen, akár elvették, akár nem. Csak egy a kérdés, ki marad a következő évre? Nézzük a sztárokat, akik idén szültek, vagy fognak szülni. Németh Kristófékat most kihagyjuk, mert azt úgyis mindenki tudja.

Van, akinek bejött ez a nyár és van, akinek kevésbé, aztán akar olyan is, akinek a gólya is meghozta az örömöt vagy legalább az örömhírt. Néha, egészen meglepő módon a három dolog egybeesik, olyan ez mint az a kicsit perverz mese Mátyás királyról meg az okos lányról, aki vitt is ajándékot meg nem is, ha emlékeznek még.

Elveszi, nem veszi

Bálint Toncsi

Merthogy van olyan hírességünk, aki amellett, hogy megtalálta a nagy Ő-t, el is vesztette, majd vissza is nyerte és mindeközben még arra is jutott ideje, hogy teherbe essen. Ő az abszolút nyertesünk, azaz – bár már nyilván kitalálták – Bálint Toncsiról van szó, ő az a celeb, akinek a legkomolyabb változásokat hozta a 2007-es év, aminek ráadásul még nincs is vége. Őt pontosan nem tudjuk melyik cikkünkbe lehet besorolni, de azt feltételezzük, hogy most boldog, elvégre gyereke született, amit már olyan régóta várt. Emellett nyilván elhanyagolható, hogy a férjjelölt egyelőre nem vette el, mert börtönbe ment, igaz a szülésre azért kiszabadult.

Boldog kismama lett továbbá Várkonyi Andrea, akit szintén nem vett nőül Bochkor Gábor, emiatt kap is a sajtótól, bár mi nem értjük miért, hát nem tök mindegy, hogy elveszi-e vagy sem? Jó, mondjuk az tényleg ciki, hogy nem lehetnek ott a sztármagazinok, de csak a példányszám feltételezhető növelése érdekében erőltetni egy lagzit mégiscsak furcsa.

Csiszár dupláz, Csisztu csendben

Epres és Benedek

Csiszár Jenő apa lett, és Szulák Andreának is megszületett a gyermeke, akárcsak Epres Panninak és Benedek Tibornak a közös. Csiszárnak rögtön kettő, abba is hagyta a Mokkázást, hogy segítsen pelenkázni, Szulák pedig a nagy örömhírre inkább az m1-hez igazolt, és most nagyon hatásosan játssza Somát.

Amióta Csisztu Zsuzsa felnőtt, újra férjhez ment és nem a volt pasijával harcol a címlapokon már nem is olyan izgalmas az élet. Ráadásul korban hozzáillő, jóképű férjet választott kivételesen, akinek gyorsan szült is egy gyereket, így aztán azt már senki nem kérdezi, hogy mi lett a házzal, amin olyan sokáig folyt a vita.

Pákó papa

Zitáéknál is beköszöntött a gólya

Téli sztori, így már lassan el is felejtettük, hogy „többé nem akarok sztár lenni” Görög Zitáéknál is esküvő helyett köszöntött be a gólya, aminek külön pikantériája, hogy sokáig csak haverok voltak a koreográfus, akkor még családos férfival. Először nem mutatták meg a gyereket, sőt Görög úgy szült, mint Angelina Jolie, de aztán már mégse volt káros a vaku a csöppségnek, mert végül csak láthattuk, hogy cuki.

Pákóéknál még csak jön a gyerek, az viszont kiderült végre, hogy a Nigériából hazánkba csöppent, nyilván vicces könnyűzenei albumokat kiadó izének még sincs mit tudjuk hány gyereke szerte a világban, olyannyira, hogy ez lesz az első. Hogy ez jó vagy rossz, eldöntheti ön.

Kamerán ragadtak

Zséda

Szinetár Dóráéknál is jön a baba, legnagyobb örömükre, hiszen a pár már jó néhány éve próbálkozik a közös gyerekkel. Zsédáról talán kevesen gondolták volna, de ő is teherbe esett, erről eleinte nem sokat beszélt, ám a három hónap lejárta után megenyhült. Vannak náluk is bátrabb terhes anyák, akik azt gondolják szexi, ha képernyőn maradnak, miután felszednek 20 kilót. Ilyen Erdélyi Mónika, aki a szülőszobára is a Mónika Show felvételéről fog menni, és szerinte ez jó. Nyilván vonzó látvány egy állapotos kismama, de azért szerintünk ezt is túlzásba lehet vinni. Talán ennyire nem kéne félteni az állásunkat. Vagy de.

És ha még ez sem lenne elég, ott van ugye a Máté-Bárdos házaspár, ahol a hétvégén kopogtatott be a gólya, és ahol - bár kevesebb látszik belőle, mint Mónikából - szintén kissé fáradt állapotosként darálta nekünk az utolsó pillanatig a híreket a hű feleség. Azért furcsa dolog ez az emancipáció.

Szabó „Nagyon-híres-vagyok-mindenkit-beperelek” Eszter is újra teherbeesett szintén Megasztáros barátjától, de ez feltehetően továbbra se fogja akadályozni szerinte szárnyaló karrierjében, mint ahogy nyilván az se, hogy a pár most készül leköltözni Gyulára, az asszony szülővárosába.