horoszkóp

Uma Thurman most egy rendezővel jár

2007.06.21. 17:03
A színésznő a jelek szerint túlvan a magyar szállodáson: a legújabb észlelések szerint Londonban andalog egy rendezővel.

Uma Thurman és hoteltulajdonos szerelme, a magyar származású André Balazs márciusban jelentették be, hogy hivatalosan és most már tényleg véget vetnek az elmúlt három évet jellemző se veled-se nélküled viszonyuknak. Balazzsal azóta állítólag Cameron Diaz vigasztalódik, Thurmant pedig a napokban egy David White nevű színész-rendezővel látták Londonban édes meghittségben randizgatni.

Nagyon-nagyon-nagyon

A People magazinnak egy szemtanú így részletezte a megfigyelést: "Szorosan egymás mellett ültek, és a férfi simogatta a haját. Nagyon jól néznek ki együtt, és nagyon-nagyon-nagyon boldognak tűntek".

Thurman és férje, Ethan Hawke 2004-ben váltak el, állítólag azért, mert a színész megcsalta nejét egy kanadai modellel. A 37 éves színésznő azóta a magyar származású hoteltulajdonos barátnője volt.

Megbocsátani a megbocsáthatót

Thurman egy tavalyi interjúban elmesélte, próbálja tökéletesre csiszolni azt a képességét, hogyan lehet működőképessé varázsolni a kapcsolatokat. "Az kell hozzá, hogy megtanulj megbocsátónak lenni, de ne ess abba a hibába, hogy a megbocsáhatatlant is megbocsátod. Általában jól meg tudok ítélni másokat, de amikor szeretek valakit, hajlamos vagyok nem tisztán látni. Erősen dolgozom egy jó dekódolási módszeren, kifejezetten pasikra fejlesztve".