horoszkóp

Vilmos herceg farkat villantott egy lovaspólómeccsen

2008.11.21. 15:20
A brit trónörökös éppen egy kerítés oldalában könnyített magán, amikor szemfüles paparazzóknak sikerült lencsevégre kapniuk Vilmos herceg farkát. Ezzel párhuzamosan megindult a spekuláció arról, hogy Paris Hilton valójában miatta szakított-e Benji Maddennel, aki állítólag élete szerelme volt. A szőke örökösnő pár héttel ezelőtt kifejtette, szívesen randevúzna Vilmos herceggel, amennyiben ő dobja jelenlegi barátnőjét, Kate Middletont.

A Daniel Radcliffe péniszéről készült mobiltelefonos felvétel után egy újabb angol híresség farkát megörökítő képek kerültek fel az internetre. Ezúttal Vilmos herceg az áldozat, aki egy lovaspólómeccs szünetében egy kerítés tövében könnyített magán és ezt a paparazzóknak sikerült lefotóznia. Így jelentősen megkönnyítették annak a kissé zavarban lévő rajongónak a dolgát, akinek a trónörökös nemrég azt tanácsolta: zavarának enyhítésére képzelje el őt meztelenül.

Válóok

A videó felbukkanásával párhuzamosan napvilágot látott az a hír, miszerint Paris Hilton esetleg Vilmos herceg miatt szakított aktuális pasijával, Benji Maddennel. A herceg ugyanis állítólag nagyon sok időt töltött Hiltonnal, amikor a szőke Londonban forgatta barátnőkereső valóságshowját, amiből egyenesen következik, hogy nyilván a Szilvesztert is együtt ünneplik majd. A FoxNews értesülései szerint erre megvan lehetőség, mivel Vilmos herceg is hivatalos egy új ausztrál közösségi oldal, a Bongo Virus szilveszteri bulijára, aminek természetesen Paris Hilton lesz a háziasszonya, és amire egyébként Benji Madden is hivatalos. "Biztonsági okokból csak az utolsó pillanatban erősítik majd meg, hogy Vilmos herceg részt vesz-e az eseményen. De forrásaink szerint nagyon szeretne találkozni Parisszal" - nyilatkozta egy bennfentes.

Dögös úriember

Vilmos miatt szakított?

A Bongo Virus megerősítette, hogy a herceget is meghívták a bálra, de többet nem kívántak elárulni, a királyi család sajtófőnökét pedig nem sikerült elérnie a Fox New újságírójának. Bár Vilmos herceg hivatalosan Kate Middletonnal jár, miután október 15-én a Whisky Mist után együtt buliztak Paris Hiltonnal, az örökösnő elég egyértelműen utalt arra, hogy szívesen lecsapná a lány kezéről a pasiját. "Szívesen randevúznék Vilmossal, amint szakít kissé jellegtelen barátnőjével" - áradozott a New! magazinnak a híresség, aki persze a herceggel kapcsolatban is elsütötte az általa oly előszeretettel használt "hot", azaz a "dögös" jelzőt.

Ami kapcsolatuk természetét illeti, Paris Hilton védelmébe vette a herceget: "Csak kitalálták, hogy flörtölt. Ő egy igazi úriember, és soha nem tenne ilyet. Azért jött oda hozzám, hogy bemutatkozzon. Tudott a műsoromról, és hogy miért jöttem Londonba, szóval beszélgettünk egy keveset. Ő egy nagyon kedves fiú, aki két lábbal áll a földön, akárcsak Harry". A Mirror szerint egyébként a két híresség telefonszámot és e-mail címet is cserélt, majd Paris Hilton másnap írásban meghívta a herceget legújabb Las Vegas-i klubjának megnyitójára. "Bár hízelgő volt a felkérés, Vilmos úgy gondolta nem tud neki eleget tenni, és udvariasan visszautasította" - nyilatkozta a lap egyik forrása.