Owen Wilson kijött a kórházból

2007.09.01. 12:42
A színészt kiengedték a kórházból, ahol öngyilkossági kísérlete után lábadozott, azt azonban senki nem tudja, hol van. Haverjai szerint rehabra biztos nem ment, mert "ugyan, ő nem olyan".

Owen Wilsont állítólag kiengedték a hollywoodi Cedars-Sinai Medical Centerből, ahol agusztus 24-i öngyilkossági kísérlete óta lábadozott, azt azonban senki nem tudja biztosan, hol van azóta. Az OK! úgy értesült, hogy Wilsont a kórházból ugyanabba a kétes eredményeiről ismert Wonderland Center nevű rehab klinikára szállították, ahol Lindsay Lohan is eredménytelenül próbált lejönni a kokainról és alkoholról. Ezt az értesülést azonban Wilson - nevét érthető módon elhallgatni kívánó - ismerőse csak egy gúnykacajjal kísérve kommentálta nekik: "Nem hinném, hogy bemegy!".

Owen Wilson

Itt is lehet, ott is lehet

Az Extra is a rehabos verzióról ír, bár a színész szóvivői mélyen hallgatnak: "Ezt senki se fogja nektek megerősíteni, de az a hír járja, hogy Owent elvonóra vitték a kórházból" - állítja egy forrásuk.

Az OK! legújabb információja - Wilson-közeli források alapján most az, hogy a színészt barátja, Woody Harrelson fogadta be Beverly Hills-i otthonába, hogy nyugodtan és az ő felügyelete mellett próbálja összeszedni magát.

A bűnbak visszavág

A Wilson drogfüggőségének kiújulásában - a depresszió mellett - állítólag fő szerepet játszó Steve Coogan eközben perrel fenyegette meg egykori csaját, Courtney Love-ot, aki a színész öngyilkossága után úgy nyilatkozott az US Weeklynek, hogy Coogan volt rossz hatással Wilsonra. Nem Love az egyetlen, aki hangot adott ezen véleményének, de csak ő vállalta ezt névvel a lapokban, így Coogan őt akarja beperelni hitelrontásért. Love-ot ez mintha nem nagyon zavarná: "Ha valaki drogozik, az az ő dolga, engem nem érdekel. Mindaddig, míg másokat nem zavar vele. De van az a szint, amikor ez bekövetkezik". Az angol - eddig nagyjából ismeretlen - színész mindenesetre bekerült a paparazzók érdeklődési körébe: péntek éjjel a LAX reptéren egy egész horda fotós támadta le.