Amy Winehouse nem jön be a 21 éves színésztanoncnak

2009.01.08. 08:40
A Rehab énekesnője nem unatkozik; a világsajtót újabbnál újabb hírek járják körbe Winehouse újdonsült pasijairól, pedig még az sem biztos, hogy lesittelt férjével válnak. Ennek ellenére hol egy Mikulásnak öltözött sráccal bújik össze, hol a helyi banda énekesével kavar, de állítólag most éppen egy 21 éves színészfiúval került közelebbi kapcsolatba, de persze csak haverok. A srác nyilván nem Winehouse-szal akarja felfuttatni a karrierjét. Naná, hogy nem.

A képek alapján egyre jobb állapotba kerülő énekesnő nem vesztegeti az idejét Saint Lucián, ahová még karácsony előtt utazott, sokak szerint azért, hogy kipihenje a rehabot. A kórházi ápolásra azután volt szükség, hogy néhány hete ismét kórházba szállították rosszullét miatt. Míg férje, akitől talán, de persze csak talán válni akar, újra sitten van, addig ő művészi hajlamú pasikkal mulatja szabadidejét. Winehouse-t hírbe hozták már a Mikulással, a helyi zenésszel és egy fiatal színészpalántával is, aki inkább saját maga miatt lenne híres, és nem is jön be neki az énekesnő.

A 25 éves Rehab-énekesnő még karácsony előtt látogatott el a Karib-térségben található Saint Luciára, ahol a kórházi kezelés viszontagságait piheni ki; igencsak változatos módon. Miután mellet villantott a világsajtó legnagyobb örömére, a külföldi hírforrások szerint rögtön elkezdett pasizni is.

Nem Wino által akar híres lenni

Amy Wino és Joshua Bowman

Újdonsült szerzeménye a Daily Mail és a The Sun információi szerint egy 21 éves, Joshua Bowman nevű rögbisből lett színésztanonc, aki az elmúlt egy évet New York-ban töltötte, hogy a jófajta mesehőshöz hasonlóan szerencsét próbáljon a királyságban. Karrierje nem igazán teljesedett ki, annak ellenére, hogy ő mindent megtett ennek érdekében: beregisztrált a Gersch színészügynökséghez, majd a szakma csínját-bínját igyekezett elsajátítani a Lee Strasbourg Institue-ban, majd visszatért az Egyesült Királyságba.

Saint Luciára 23 éves, szintén nagyívű karriert tervező nővérével, Scarlet Bowmannal és édesanyjával utazott, ahol több alkalommal is találkozott Amy Winehouse-szal, akivel igencsak közeli kapcsolatba keveredett. A fotók csókot ugyan nem, de egy gyengéd ölelést mindenképp tanúsítanak, amiről kiderült, csupán baráti melengetést takar. A kapcsolat tartósságának nem sok jövőt jósol a Daily Mail, a lap emellett totális megdöbbenéssel nyugtázza, hogy Bowman egy igazán remek parti, és még egészséges is, így nem tudják hova tenni Winehouse zűrös férje, Blake Fielder-Civil után.

A kicsit sem törtető fiatal srác már most leszögezte, cseppet sem szeretné felhasználni az énekesnő hírnevét saját karrierje felfuttatására, inkább önmaga teljesítményei miatt látná vissza magát a lapokban. Persze, ha lennének neki olyanok. "Én még ugyan csak egy kezdő színész vagyok, de jobban szeretném, ha a szerepeim miatt olvasnák a nevemet a lapokban, mintsem azért, mert Amyvel fényképeztek le. Igaz, ott volt a fotós a parton, de nem vártam meg míg elmegy, átkaroltam Amyt", nyilatkozta Bowman a Daily Mail-nek.

Nézzen meztelen fürdést!

A kezdő színész hozzátette: "Szeretem ezt az iparágat, majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Nem igazán tettem még a karrieremért, habár egy kicsit szerepeltem a tévében, de az sem volt egy jelentős esemény", vallotta be lustaságát Bowman, aki azt is megállapította St. Lucián, hogy a Rehab énekesnője remek humorérzékkel rendelkezik. "Ő egy nagyon dögös, kedves lány, jól kijövünk. Hihetetlenül vicces, remek nevettető, aki mindemellett egy igazán szerethető személyiség, és remek formában van. Jól éreztem magam vele", mondta a színészpalánta, akiről barátai is úgy gondolják, nagyon megbízható jellem. Alig iszik, sosem használ drogokat és mellesleg azon férfiak közé tartozik, akit szívesen hazavisz az ember lánya, hogy bemutassa a szüleinek. Ám úgy tűnik, nem sok esélye van Winonak arra, hogy a szülői házba invitálja Bowmant, a fiatal srác egyik haverja ugyanis a The Sunnak úgy nyilatkozott, barátja elmesélte neki, annak ellenére, hogy az énekesnő nagyon szimpatikus az egykori rögbisnek, nem tartozik a számára ideális nő kategóriájába.

A Mikulás, a helyi zenész na és a férj

A csupán a keresztnevéről azonosítható szállodai Mikulás, Matt is szerelmi viszonyba keveredett az utóbbi időben inkább balhéiról hallató Amy Winehouse-szal. A Télapójelmezben dolgozó férfiról annyi derült ki, hogy nagyon humoros fazon. "Laza és mókás, amit Amy imád. Nagyjából azonos korúak, és szemmel láthatóan nagyon bejönnek egymásnak. Nagyon meghitten viselkednek, találkozásuk óta elválaszthatatlanok" - tudatta egy szemtanú a The Sunnal. A kapcsolatra már az idei évben derült fény, majd állítólag egészen hétfőig tartott is, amikor az információáramlásnak köszönhetően kiderült: az énekesnő inkább egy kezdő színésszel mulatja az idejét, akivel azonban csak barátok. Így még az is lehet, hogy a Mikulásjelmezes fazon továbbra is Winoval tölti szabadidejét.

Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil

A jelmezes szállodai alkalmazott előtt azonban állítólag egy helyi zenésszel is igen közeli kapcsolatot alakított ki az énekesnő, írja a Female First a Sunday Mirror információi alapján. A Shayne Ross névre keresztelt zenésszel még karácsony előtt látták csókolózni, azt követően pedig állítólag ő lett a kedvenc időtöltése. "Amy több alkalommal is találkozott Shayne-nel. Sokat gitározott neki és egy dalt is írt hozzá, ami arról szól, hogy véget vet a hosszú kapcsolatának, hogy karibi szerelmével lehessen" - mondta a Sunday Mirrornak az egyik szemtanú. Habár azt feltételezték, hogy a kapcsolat akár a kikapcsolódás után is folytatódik, nem így alakult, hiszen január elején már közbeavatkozott a szállodai Mikulás.

Na és persze azt se felejtsük el, hogy Wino még férjnél van, habár ez eddig sem jelentett túl sokat, hiszen nemrégiben feltűnt egy régvolt szeretője, Alex Haines, aki mindent kitálalt az énekesnőről. A feltűnt ex-szerető előtt sokak úgy gondolták, a válás esélytelen, mert az énekesnő biztosan kibékül bebörtönzött férjével, akit állítólag karácsony estéjén fel is hívott, hogy elújságolja neki: ad még egy lehetőséget. De mindez persze még a megcsalós történet előtt történt.