Nem szégyellte a mellét Ronnie Wood pincércsaja

2008.07.21. 14:21
Jekatyerina Ivanova, Ronnie Wood házasságának megrontója, életébe enged bepillantani az a néhány kép, amit egy angol fiú küldött el az egyik angol lapnak. Will Jonest két éve szedte fel a lány egy angol klubban, majd a fiú szüleinél megtörtént az egyéjszakás kaland, amiről az alkalmi pár néhány képet is készített mindenki nagy örömére.

Will Jones egészen addig nem tárta a nagy nyilvánosság elé a két évvel ezelőtti kis kalandját Jekatyerina Ivanovával, amíg meg nem tudta, hogy a lány, akivel ő is kavart egy rövidet két hétig Ronnie Wooddal volt Írországban. Nemcsak a tájat nézni.

Jones és Ivanova egy londoni klubban futottak össze, ahol a lány teljesen rápörgött az informatikustanuló kicsit Harry Potterre hajazó külsejére – tudtuk meg a The Suntól. Reggel négyig buliztak a klubban, majd vonatra szálltak, hogy két órával később már a fiú családjának házában legyenek egymáséi.

Itt még nagyobb!

„Emlékszem, nagyon aranyos volt és érzékeny az ágyban. Nem igazán volt vad – nagyon gyengéd volt” – mesélte Jones a lapnak. Jones szerint a lánynak szüksége van egy apafigurára, valószínűleg ezért kötött ki Wood mellett, de egyébként nagyon érzékeny és gyönyörű.

„Szeretkeztünk, aztán ökörködtünk, és elővettem a fényképezőgépem. Éppen csak megismerkedtünk, amikor mondtam, hogy fényképezkedjünk, és azt gondolta, ez remek ötlet. Megengedte, hogy lefényképezzem, ahogy meztelenül fekszik az ágyamban. Aztán, amikor felöltözött felhúzta a pólóját, és újra megmutatta a melleit. Lenyűgöző teste van – láthatjátok, miért esett bele Ronnie” – mesélte a fiú, aki ezután valószínűleg örömmel nyújtotta át a The Sunnak a képeket.

Az éjszaka után a The Sun szerint kis túlzással Harry Potter hasonmása és Ivanova még három hónapig együtt maradtak. „Abban az időben munkáról munkára váltott Londonban. Látni akarta a világot, de nem volt igazi elképzelése. Nem tudta, hogy mit akar az élettől. Jekatyerina nagyon pörgős, nevetős lány. De nagyon komoly is tud lenni. Olyan érzésem volt, hogy segítőre van szüksége. Nem volt pénze, de a hét legtöbb napján elment szórakozni és jól berúgott” – avatta be az olvasókat a három hónapba Jones.

„Amikor elmentünk bulizni, az idősebb fickókkal flörtölgetett, hogy vegyenek neki piát, aztán elment. De amikor a Covent Garden ruhaboltjában kapott munkát csak néhány napig maradt, mert a főnöke – egy nála jóval idősebb fazon – folyamatosan bámulta. Ami elég vicces, tekintve, hogy mi történt Ronnie-val” – fejezte be Jones, aki szerint Ivanova igazi indie csaj, hiszen minden indie csaj álma, hogy egy banda egyik tagjával járjanak, es a Rolling Stones azért a világ egyi legnagyobb bandája. A zenész azonban Ivanovna helyett az elvonókúrát választotta, neje ugyanis ezt tűzte ki feltételként ahhoz, hogy még szóbaálljon vele egyáltalán.