Minden nap busás összeg üti a markát annak a fiatal floridai nőnek, aki a topless takarításban találta meg élete hivatását.

A tampai takarítónő, aki a közösségi médiában csak Sammiként van jelen, félmeztelenül vagy lenge öltözékben végez házimunkát tehetős emberek otthonaiban, és ennek jócskán elkéri az árát. Mint mondja,

óránként 300 dollárt (körülbelül 108 ezer forintot) számol fel. A legtöbb napon 2 ezer dollárt (körülbelül 723 ezer forintot) tesz zsebre, de a takarításon felül semmit nem várnak el tőle.

Sammi először egy TikTok-videóval hívta fel magára a figyelmet a közösségi médiában. Az állásáról és az anyagiakról is részletesen beszélt, ám letiltották.

„Rengetegen érdeklődtetek afelől, mennyit is keres naponta egy topless szobalány. Ma öt házat takarítottam ki és óránként 300 dollárt kérek el. Mindenkitől kaptam borravalót, az utolsó háznál 200 dollár jattot adtak. Egy nagy villáról van szó, elég nagy volt a kosz. Mindent egybevetve 2230 dollár ütötte a markomat ma” – magyarázta a szőkeség, akinek nem lehet oka panaszra, hiszen a borravalót sem sajnálják tőle. 

A jól jövedelmező munka azonban nem jár veszélyek nélkül.

A 22 éves nő a megkeresett pénz java részét arra költi, hogy biztonságban tudjon takarítani: felbérelt ugyanis egy őrt, aki vigyáz rá.

„Van egy biztonsági emberem is, aki kint vár a kocsiban, míg takarítok. A 35 százalékát kéri el annak, amit megkeresek” – árulta el a floridai nő, aki másokat is arra biztat, hogy válasszák maguknak ezt a hivatást.

(Daily Star)

(Borítókép: konyhában takarító nő. Illusztráció: Shutterstock)