Ennél szebb gesztussal nem is közölhették volna, hogy visszavárják a tékozló fiút.

Már két éve annak, hogy a Paris Saint-Germain hivatalosan is bejelentette Lionel Messi szerződtetését. Az FC Barcelonát elhagyó argentin sztár kettő plusz egy évre szóló megállapodást írt alá, amely idén nyáron lejár. 

Míg a világbajnokság előtt még arról szóltak a hírek, hogy Messi szinte biztosan hosszabbítani fog a francia klubbal, addig a BL-kiesés óta azzal van tele a világsajtó, hogy a hétszeres aranylabdás játékos nem marad Párizsban. A szerződéshosszabbítás körüli hercehurca és a Bajnokok Ligájából való kiesés kikezdte a drukkerek türelmét is, akik rendre kifütyülik Messit a PSG meccsein

Az elmúlt hetekben Messit már összeboronálták korábbi klubjával, a Barcelonával. A jelek szerint a szurkolók örülnének, ha visszatérne egykori kedvencük, ugyanis több tízezren Messi nevét skandálták a Real Madrid elleni szerdai kupameccs 10. percében.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az egykori világklasszis francia csatár, Thierry Henry szerint is vissza kellene térnie Messinek a Barcelonához, hogy méltón zárja le karrierjét a katalánoknál.

(Borítókép: Lionel Messi háta. Fotó: Quality Sport Images/Getty)