Az OnlyFans nevű erotikus tartalommegosztó oldal kedvéért intett búcsút tanári pályafutásának egy négygyermekes Los Angeles-i édesanya, Courtney Tillia, aki hithű keresztény létére érzett indíttatást arra, hogy a szexuális forradalmat válassza. A 36 éves nő úgy véli: a jó Isten is úgy akarta, hogy pályát váltson.

Tillia az OnlyFans előtt egy katolikus iskolában tanított autista gyermekeket, ám nagyon elveszettnek érezte magát, szakmáját pedig alulfizetettnek tartotta. Életét céltalannak érezte, s nem tudta, hogyan segíthetne másokon. A felnőttek körében népszerű platformra abban a reményben regisztrált, hogy az majd segít neki visszatalálni önmagához és Istenhez. Feladatának kezdte eltekinteni, hogy más nőket is megszabadítson a „szexuális szégyentől”. A pályaváltásban férje, Nick Tillia is támogatta, s a férfi bátorítására volt szüksége ahhoz, hogy egyáltalán neki merjen vágni.

„Isten üzenete teljesen világos volt számomra: az a dolgom, hogy pornósztár legyek. Én ezzel szolgálom az urat. Megmutatom másoknak, hogy az élvezet és a szexualitásunk kifejezése – még a pornóiparban és a szexmunkában is – nem azért van, hogy ellentmondjon Istennek vagy Istentől elkülönülten létezzen. Ezek a dolgok szentek egységben vannak Istennel” – fejtette ki Tillia, hozzátéve, szigorú vallásos neveltetésben részesült.

Az erotikus modell OnlyFans-oldalának több mint 18 ezer követője van. Azt sem titkolja, hogy egy hónapban 20 és 100 ezer dollár (6,8 és 38 millió forint) közötti összeg üti a markát.

„Eleinte bennem is dúlt a szégyenérzet a szexualitás miatt. Emlékszem, az egyik fotózáson, ahol több felnőttfilmes is jelen volt, nagyon irritáltnak éreztem magam. A társadalom és a vallás által belém ültetett ítéletek kavarogtak bennem. Egy részem úgy volt vele, amit teszek, az helytelen és erkölcstelen dolog, Isten azonban meggyőzött engem abban, hogy ez nem igaz.”

(24.hu, Indy100, DailyStar)

(Borítókép: vonzó nő. Illusztráció: Getty Images)