Bombaként robbant a hír tavaly év végén, hogy csillagászati összegért igazol a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatához Cristiano Ronaldo, azonban máris arról szólnak a hírek, hogy felbontaná szerződését.

Az El Nacional információi szerint nem sokáig marad Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiában. Állítólag a nyelvi akadályok hátráltatják a portugál sztár akklimatizálódását új klubjában, az Al-Nasszr-ban, amelyhez januárban szerződött. Nem véletlen, hogy szabadulna az országból Ronaldo: nemrég arról szóltak a hírek, hogy többen az országból való kitoloncolosán ügyködnek, miután napvilágra került egy felvétel, amelyen a nemi szervét markolássza. A klub később kiállt a focista mellett azt állítva, hogy Ronaldo pont ágyéktájékon szerzett sérülést a pályán.

Cristiano Ronaldo tavaly bontott szerződést a Manchester Uniteddel, miután összekülönbözött a  menedzserével, Erik Ten Haggal. Habár Európában akarta folytatni a pályafutását, ajánlatok hiánya miatt ezt nem tudta megtenni, az Al-Nasszr ugyanakkor két és fél évre 174 millió eurós (69 milliárd forintos) fizetést ígért neki, amivel ő lett a történelem legjobban fizetett labdarúgója.

CR7 szándéka egyértelműen az, hogy visszatérjen Spanyolország fővárosába, ahol kilenc évet töltött el, és ahol megismerkedett jelenlegi párjával, Georgina Rodríguezzel.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo. Fotó: Getty Images)