Lassan 27 éve, hogy Diana hercegnő elhunyt és ezzel hatalmas űrt hagyott maga után. Fiai Harry és Vilmos hercegek kapcsolatát látva bizonyára igencsak el lenne keseredve.

Vilmos herceg 15, míg Harry csupán 12 éves volt, amikor hatalmas veszteség érte őket: édesanyjuk, a néhai Diana hercegné elhunyt egy autóbalesetben. Egy királyi szakértő nemrég Diana egyik utolsó kívánságáról is lerántotta a leplet, ami nem meglepően fiaival volt kapcsolatos.

Charles Rae királyi kommentátor szerint ugyanis Diana végtelenül csalódott lenne, ha még élne és látná, hogyan viszonyul egymáshoz a két herceg. A hercegnő ugyanis egész életében mindvégig azt kívánta, hogy a testvérpár tartson ki egymás mellett, történjék bármi is. 

„Vilmos és Harry a lehető legközelebb álltak egymáshoz, erre nevelte őket az anyjuk is. Épp emiatt lenne Diana szomorú, ha még élne, hiszen azt kéne látnia, hogy a fiai haraggal, sértődöttséggel és dühvel vannak egymás iránt, nem pedig összetartanak, ahogyan azt a hercegné remélte. Diana óhaja az volt, hogy Vilmos és Harry fogjanak össze a világgal szemben, de most nem ez történik, és valószínűleg már soha nem is fognak olyan jó viszonyt ápolni, hogy ez megtörténjen” – fejtette ki Charles, aki szerint némi halvány%2