Sok különös dologról számolt be egy többéves tapasztalattal rendelkező légiutas-kísérő, Cher Killough, de vannak olyan dolgok, amiket ő sem bír elviselni.

Az Egyesül Államokból származó Cher Killough már öt éve dolgozik stewardessként. A karrierje folyamán sok furcsa dolgot figyelt meg az utasoknál és most egy videóban osztotta meg tapasztalatait követőivel.

A légiutas-kísérő elárulta, hogy azon már meg sem lepődik, hogy vannak utasok, akik ételt lopnak, italt kevernek maguknak vagy mezítláb, esetleg zokniban mennek ki a mosdóra, de vannk olyan emberek, akiknek viselkedése még őt is kiakasztja.

A stewardesst leginkább az tudja kiborítani, amikor az utasok engedély nélkül próbálnak meg vele, vagy kollégáival szelfit készíteni a munkavégzésük közben.

Az Express szerint Cher Killough arról is megemlékezik, hogy kifejezetten bosszantja az is, amikor az emberek nem köszönnek a stewardesseknek a repülőgépre való felszálláskor, de ezt még mindig jobban tolerálja, mint a kéretlen fotózást. A repülőgépre való felszálláskor a köszönés különösen fontos, ugyanis a stewardessek gyakran ilyenkor jeleznek egymásnak a kódnyelvükön, így mindig érdemes odafigyelni ilyenkor.

A videó alatt természetesen az utasok is beszámoltak furcsa tapasztalataikról. Volt olyan kommentelő, aki jógázó utasokat látott egy repülőn, mások töredelmesen bevallották, hogy néha ők is mezítláb járnak ki a mosdóba, a többség pedig megértette a stewardess üzenetét és megfogadták, hogy a jövőben udvariasan fognak viselkedni a légiutas-kísérőkkel.

(Express)

(Borítókép: Légiutas-kísérő. Fotó: GettyImages)