Egy meglepő tényezőn alapuló jóslat szerint a magyarok akár az elődöntőig is menetelhetnek, de az angoloknak, a románoknak, a skótoknak és a törököknek nem kedvez a tanulmány.

Milliók várják izgatottan, hogy elkezdődjön a 2024-es labdarúgó Európa-Bajnokság, így nem véletlen, hogy ebben az időben a megszokottnál többen játszanak a fogadóirodákban és az erre szakosodott online platformokon.

A szerencsejáték azonban veszélyes dolog, így nem árt, ha van egy kis segítsége a játékosnak, hogy ne csak a szerencséjén, hanem a tudásán is múljon fogadásának eredménye. Egy kutatás most egy különös tényező alapján jósolta meg az EB eredményeit, hogy ezzel is segítse a fogadni vágyókat.

A szokatlan módszer a népesség férfiasságának átlagos mérete alapján versenyeztette meg a csapatokat.

Felmerülhet a kérdés, hogy mégis hogyan lehet a férfiasság mérete a labdarúgó Európa-Bajnokság győztesének megjóslására alkalmas indikátornak tekinteni?

Az elmélet mögött a nemi szerv növelő eszközöket forgalmazó márka, a Jes-Exender áll. Az általuk frissen összerakott tanulmány arra alapoz, hogy az átlagosnál nagyobb férfiassággal általában nagyobb önbizalommal és dominanciával jár. A önbizalom jobb teljesítményt eredményezhet a pályán. 

A tudományosan nem teljesen alátámasztott elmélet arra biztosan jó, hogy a szurkolóknak egy szórakoztató és váratlan módot adhat a kedvenc csapataik esélyeinek latolgatására. Lássuk az eredményeket!

A tanulmány szerint Portugália emelheti a magasba a trófeát, köszönhetően az átlagosan 15,14 centiméteres „önbizalmuknak”, a második helyen Franciaország szerepel 15,12 centiméterrel.

A magyarok az elődöntőig meneteltek 14,83 centiméterrel, ezzel az összesítésben a negyedik helyet szerezték meg, alig lemaradva a bronzérmes Dániától, akik 14,97 centiméterrel büszkélkedhetnek.

A lista utolsó helyezettje Románia lett 12,73 centiméterrel, előttük Törökország van 13,34-el, majd Anglia és Skócia 13,7-13,7 centiméterrel holtversenyben.

Jes Bech Müller, a Jes-Extender alapítója így kommentálta a jelentést: „A péniszméret hosszú ideje a kulturális viták tárgya, gyakran a férfiasság és a termékenység jelképeként emlegetik. Ezek a tulajdonságok metaforikusan átalakíthatók önbizalommá és dominanciává a futballpályán. A férfiasságról alkotott percepciókhoz társított önbizalom simán befolyásolhatja a játékos pszichológiai állapotát és potenciálisan javíthatja teljesítményét.”

Függetlenül attól, hogy számít-e a méret a futballban, ez a tanulmány izgalmas színt ad a szokásos torna előtti tippelgetéseknek.

(Jes-Extender)

(Borítókép: Sallai Roland. Fotó: GettyImages)