Ma 15:00-kor lépnek pályára hazánk fiai, de úgy néz ki van, Lénárt Évi jósnő már tudja hogyan alakul majd a meccs.

A magyar válogatottnak a svájciak legjobbjai ellen kell majd megmérettetniük magukat szombaton 15:00-kor a 2024-es Európa-bajnokság első fordulójában. Amióta kiderült, hogy Magyarország ezzel a mérkőzéssel indít a tornán, azóta hallgathatjuk az elemzéseket és tippeket azzal kapcsolatban, hogy hogyan fognak majd szerepelni Szoboszlai Dominikék, most pedig egy jövendő mondó is elárulta, hogy ő mit gondol az összecsapás végeredményéről.

Lénárt Évi neve legutóbb akkor tűnt fel, amikor megjósolta a tavalyi Dancing with the Stars című műsor végeredményét, ráadásul helyesen. A legutóbbi sikere miatt a Ripost most az Európa-bajnoksággal kapcsolatban is a jósnőhöz fordult.

A jósnő szerint hazánk fiai egy igazán komoly párbajt fognak vívni a svájciakkal, de az eredmény végül őket fogja igazolni.

Úgy látom, hogy a szombati rangadón a magyarok fognak diadalmaskodni, bár nehéz meccs lesz, kemény ellenfelek a svájciak

– árulta el Lénárt Évi, aki arról is beszélt, hogy az egész tornát figyelembe véve milyen eredményekre számíthatnak a magyar szurkolók.

„A csapatunk nagyon szépen fog menetelni, a csoportból is tovább fog jutni, de a döntő kapujában búcsúzni fogunk” – jegyezte meg a jósnő.

Lénárt Évi szerint a végső győztes kapcsán is nagy meglepetésekre számíthatunk.

Németország fog nyerni és érdekes még hogy Horvátországot is nagyon erősnek látom

– jelentette ki.

A magyar válogatott Eb-csoportmeccsei:

Köln: Június 15., 15.00, Magyarország–Svájc

Stuttgart: Június 19., 18.00, Németország–Magyarország és Június 23., 21.00, Skócia–Magyarország

(Ripost)

(Borítókép: Magyar válogatott. Fotó: GettyImages)