Az akciófilmben illő történetben egy férfi egy leintett járművel üldözte saját autóját és a benne ülő tolvajt Siófoknál.

Egy házaspár Siófok mellett félrehúzódott a furgonjukkal az út szélére, hogy leszedjék az út mellett plakátokat. Egy férfi viszont kiszúrta a lehetőséget és a pár szeme láttára lopta el a furgont, amiben benne volt a slusszkulcs.

A férj azonban nem hagyta annyiban a dolgot és üldözőbe vette a tolvajt. A hajszában segítségére volt többek között egy közeli telephelyen dolgozó autómentős is.

„Kétszer-háromszor lelassított az autós és azért nem volt gyanús, csak azt hittem, hogy a kollégájuk szívatja őket. Utána vettem észre, hogy a tulajdonos ordibálja, hogy lopják az autómat és leintett egy arra járó autót, abba bepattant és utána mentek” – nyilatkozta az autómentős az  RTL Híradónak .

A hajsza nagyjából 10 percig tartott, mert a tolvaj 110 kilométer/órás sebességgel hajtott, amikor elvesztette az uralmát a furgon felett. Felcsúszott a szalagkorlátra és többet pördülve beborult az árokba. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, végül a furgon tulajdonosa szedte ki a lopott járműből.

(RTL Híradó)

(Borítókép: Rendőr. Fotó: GettyImages)