Lezárultak a csoportkör küzdelmei a 2024-es Európa-bajnokságon. A magyar labdarúgó-válogatott sajnos végül lecsúszott a továbbjutásról, így kénytelen hazarepülni. Ennek apropóján utánajártunk, kik azok a nők, akik szerető társként a magyar válogatott focistáit támogatják a négy fal között.
  • A magyar válogatott csapatkapitányának az élete fenekestől felfordult tavaly nyáron, amikor a Liverpoolhoz igazolt: új közeg, új csapattársak és új barátnő. A 23 éves játékos 2023 szeptemberében szakított Gécsek Fannival, 2024 év elején pedig összejött Buzsik Borkával, akivel együtt nőttek fel Székesfehérváron. 
  • Varga Barnabás neve sajnos nemcsak a teljesítménye miatt marad emlékezetes erről az Eb-ről, hanem súlyos sérülése okán is. Az Fradi támadója a Skócia elleni mérkőzésen szerzett súlyos fejsérülést, azonban két nappal később már hazatért kedveséhez, akivel ekkor közös fotó is készült. Varga egyébként három és fél évvel ezelőtt jött össze barátnőjével, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek.
  • A magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter már több mint 15 éve van kapcsolatban feleségével, Vígh Diána egykori szépségkirálynővel. Eleinte távkapcsolatban éltek, hiszen a sportoló Liverpoolban játszott, majd amikor Ausztriába igazolt, a párja végre odaköltözhetett hozzá. Gulácsi Péter első gyermeke, Dominik 2019-ben, második kisfia, Vince pedig 2021-ben született – azóta Lipcsében él a család.
  • Szerencsésnek mondhatja magát a Ferencváros játékosa, Botka Endre is. A 29 éves játékos felesége Botka Alexandra, akivel még 2017-ben ismerték meg egymást és 2019 tavaszán nem mindennapi körülmények között kérte meg kedvese kezét: „Éppen egy meccsre mentünk, amikor átgondoltam, hogy meg kellene kérni Szandra kezét. Egy barátomnak szóltam, gyorsan vegyen egy gyűrűt, és hozza el nekem a stadionba. Amikor hazamentem, Alexandra éppen főzött. Letérdeltem, és megkértem a kezét” – mesélte korábban a védő, akinek 2019. november 19-én született meg a kisfia, Endre.
  • A 29 éves játékos hosszú évek óta együtt van a szerelmével, Ágnessel, aki gyermekei anyja és 2023 óta már a felesége is. A középpályás és felesége első gyereke kiválóan időzített, hiszen a 2021-es Európa-bajnokság előtt pár nappal jött világra. Azóta a hölgy ismét terhes, amit az Eb előtt jelentettek be. 
  • Szalai Attila is évek óta egy pár alkot barátnőjével, Szabó Gyöngyivel. A lány már akkor is együtt élt a hátvéddel, amikor Szalai Cipruson játszott. A Fenerbahce-tól való távozása óta nem igazán kap megfelelő játéklehetőséget, így bizonyára sokat jelent számára kedvese támogatása a nehezebb időszakban. 
  • A német bajnokságban szereplő Freiburg szélsője 2016 óta tagja a nemzeti csapatnak. Körülbelül ugyanennyi ideje él kapcsolatban, barátnője, Miskei Bettina most már jó ideje vele él külföldön. A kapcsolatukról nem sokat tudni, hiszen a 27 éves támadó gyakorlatilag soha nem beszél a magánéletéről, de a közösségi oldalaira néha feltölt közös fotókat.
  • Ádám Martin 2022 júniusában szerződött az Ulszan Hyundai csapatához Paksról, ami azt jelenti, hogy az egykori magyar gólkirály már két éve futballozik a Koreai Köztársaságban. A beilleszkedés nem volt könnyű, de sokat segített neki, hogy a felesége és ötéves kisfia is vele tartottak.
  • Callum Styles is régóta kapcsolatban él, párjáról sokszor posztol a közösségi médiában. A Manchesterből származó barna hajú szépséget Lily-nek hívják. 

(Borítókép: Gulácsi Péter és felesége, Vígh Diána. Fotó: Hegedüs Róbert/MTI)