Egy túrázó pár egy fotó áttekintése során dermesztő részletre lett figyelmes, amitől mindenki megdöbbent.

Egy pár, aki Nyugat-Virginiában túrázott, hátborzongató felfedezést tett egy fotón, amit a hegytetőn készítettek. A Redditen osztották meg a történetüket, és a furcsa részlet azonnal felkapott lett.

A kép első ránézésre egy tipikus hegyi tájat ábrázolt, ám amikor alaposabban megvizsgálták, valami dermesztő dologra lettek figyelmesek: egy kéz nyoma látszott a háttérben, ahol semmi és senki nem lehetett.

A filmet a Túrázás a hegyekben című filmből fejlesztették ki. Ez egy kéz?
írta: u/fwunnyvawentine a furcsa rémisztőben

„A barátommal nem tudtuk, mit gondoljunk” – mesélte Duffy Springfield.

A parkőr szerint mi voltunk az egyetlenek a környéken az elmúlt héten, és egy ideje senki más nem járt arra.

A kép alaposabb megvizsgálása után világosan kivehetővé vált egy furcsa részlet: az egyik oszlop mögött, a semmiből, mintha egy kéz lógott volna ki, mintha valaki rejtőzne a háttérben. Többen is reagáltak a hátborzongató képre, egyik kommentelő azt írta: „Lehet, hogy csak egy gomba, de tényleg úgy néz ki, mint egy kéz.” Egy másik hozzátette:

Ez az első igazán ijesztő dolog, amit itt láttam.

Springfield a Newsweeknek nyilatkozott a furcsa élményről: „Mindketten egyetértettünk abban, hogy furcsa, és kicsit úgy nézett ki, mint egy kéz. Őszintén szólva, nagyon izgatottak voltunk, mert a nyugat-virginiai hegyekről

sokan azt mondják, hogy titokzatos lények rejtőznek ott.

A Nyugat-Virginia környéki hegyekről gyakran mesélnek történeteket kriptidekről, mint például a híres Bigfoot, így nem meglepő, hogy a pár egy ilyen élményt összekötött a helyi legendákkal.

Egy kommentelő viccesen megjegyezte: „Úgy tűnik, megtaláltad Bigfoot kevésbé ismert unokatestvérét, Littlehandet.”

(Borítókép: Bigfoot. Illusztráció: Getty Images)