A Petőfi- és többszörös Fonogram-díjas Halott Pénz kezdetben csak Marsalkó Dávid szólóprojektje volt, 2013-ban azonban hétfős élőzenekarrá avanzsálódott.

A zenekar, amely a legjobb élőzenés klubok és fesztiválszínpadok állandó vendége, sikert sikerre halmoz. A frontember, Marsalkó Dávid tökéletes példája annak, hogy ha valaki tesz az álmaiért, az valóra is válhat. Kezdetben nehezen indult zenei karrierje, és már majdnem külföldre ment szerencsét próbálni, amikor eljött az átütő siker. Tíz teltházas Budapest Park után a harmadik teltházas Budapest Aréna koncertjükön is túl vannak. De milyen rituáléjuk van koncert előtt és hogyan élik meg zenekar tagjai a teltházas bulikat?

A Velvet és a Post For Rent partnerségre lépésének köszönhetően az alábbi videóból mindez kiderül, ugyanis nálunk is elérhetőek a Creator TV közkedvelt tartalmai, köztük a Turnébusz , a (L)ehetetlen , Az Én utam és a Púdermentes friss epizódjai is. Most a Turnébusz legújabb epizódjával jelentkezünk: a videóriportban Miskovits Marci ezúttal Marsalkó Dávidékat faggatta, akik többek között az alkotói folyamatról és sikerük titkáról is beszéltek.

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

(Borítókép: Halott Pénz. Fotó: Nagy Bence)