Halloween alkalmából a Jezebel előtúrt egy videót még 1988-ból, amelyen egy nő interjúban mondja el Oprah Winfreynek, hogy szexuális élménye volt egy szellemmel. A nőt Marie Melshnek hívják, és bármennyire hülyén hangzik, nem ő az egyetlen, aki a szexuális életét a másvilág lakóival éli. Marie Melsh úgy élt át intenzív szexuális élményt, hogy nem használta a kezeit, nem látott semmit és senkit az ágyában, nem álmában élte át, hanem ébren fekve az ágyon. 

Obszcén telefonhívások szellemektől, túlvilági házasság

A szellemekkel szexelők klubja meglehetősen tág, olyannyira, hogy a kategórián belül külön szekciókra osztják a szellemeket: vannak, amik csak vízben szexelnek az emberekkel, vannak, amik az amputált testrészekre gerjednek, vannak, amik a fájdalom okozásával érnek el szexuális izgalmat, vannak, amik olyan emberek iránt vonzódnak csak, akiken nincs lábbeli. Igen, ennyire sokan foglalkoznak az emberek a paranormális jelenségekkel és a testi örömökkel. Erről bővebben Gina Lanier paranormális esetek nyomozójának oldalán lehet olvasni, ahol többek közt szóba kerülnek azok a szellemek is, amik alvás közben az ágyban izélgették Zanzibár lakosait. Az oldalán olyan estről is beszámol, hogy egyes emberek obszcén telefonhívásokat kaptak SZELLEMEKTŐL.

Az egyik legérdekesebb eset annak a Kuala Lumpur-i férfinak a története, akit 16 éven át minden éjjel zaklatott egy női szellem, és aki 34 éves korában emiatt médiumhoz fordult. A vége a dolognak túlvilági esküvő lett, és mindenki lenyugodott. A Kevin nevű férfi állítólag 18 éves korában szedte magára a szellemet, egy kepongi kutatóintézetben. Amikor segítséget kért a médiumtól, kiderült, hogy a női szellem szerelmi bánatában öngyilkos lett 30 évvel korábban.  A médium összeadta a párt, és erről a helyi újságok is beszámoltak.

Híresség is akad a szellemekkel szexelők közt

A tragikus sorsú Anna Nicole Smith 2004-ben beszélt egy interjúban arról, hogy rendszeres szexuális viszonya volt egy szellemmel. A fantom partner állítólag fantasztikus élményekben részesítette az egykori Playboy modellt. Egyébként azok a nők, akik ilyen jellegű paranormális esetekről számoltak be, mindannyian azt mondták, nagyon élvezetes volt mindaz, ami történt velük.