Első ránézésre a szexshopokban, a bizarr szexjátékok mellett, akad pár cukiság is, de tényleg csak első ránézésre. Bárányka, szamár, kiskacsa és boci, ezekre a cukiságokra egész másképp fog nézni, ha megtudja, mit csinált velük az erotikaipar. 

Sárga kiskacsák pöccsel és művaginával

Az Erotikashow katalógusát lapozgatva bukkantunk rá a felfújható állatokra, amik első ránézésre úgy néznek ki, mint amit a strandra visz a család a vízben játszadozáshoz. Tüzetesebben megnézve látszik csak, hogy több mindenre használható például a pajkos kacsa, amelynek aranyos lábacskái között egy mélyebb lyuk tátong. Van, amelyik egy nagy pöcsöt kapott a lába közé – és akkor képzelje el, hogy ez úszkál a vízben, amikor fürdik a kádban. Vagy azzal a kacsával, ami vibrál is, és amire szadomazo szettet kreáltak az alkotói. 

A szamár is arra való a szexshopban

A szamarat, ami leginkább a Micimackóból ismert Fülesre emlékeztet, szintén meggyalázta a szexipar: szegény két lyukat is kapott a farka alá, az egyikbe be lehet tenni egy hangkártyát, amivel hangokat is ad ki a szamár. 

Cuki báránykák kéjnyílással

A báránykához pedig simán idemásoljuk a leírást: 

Édes, bájos, buja felfújható mini szexbárány, nem csak legénybúcsúkra!

Bájos, rajzolt arcocskával, hátsó kéjnyílással. 

A cuki állatkák feltehetően a kollégisták és a legénybúcsúsok kedvelt bulikelléke, a felfújható izék kétezer forinttól egészen tízezer forintos áron is kaphatók, attól függ, milyen "extrák" vannak a cuki lényekben.