Soha nem volt még ilyen meleg idő novemberben Magyarországon, mint az elmúlt héten. De úgy látszik, nem csak itthon jött jól a lenge öltözék az elmúlt napokban, hanem a világ különböző celebrendezvényein is: már megint csomóan voltak, akik alig vettek fel valamit a nyilvános szerepléshez. Ebbe a cikkbe össze is szedtük közülük a legbevállalósabbakat, de persze azokat kihagytuk, akikről korábban már írtunk, úgyhogy nézegessen nyugodtan, őket (nálunk) még biztos nem látta.

1. Rosie Huntington-Whiteley

A kedd estével kezdjük, ekkor volt Londonban a Harper's Bazaar nevű magazin díjkiosztója, ahol megválasztották az év nőjét. Egy százhuszadik díjkiosztó már nem igazán hírértékű manapság sajna, de ez az esemény azért kapott jó nagy nyilvánosságot, mert Margot Robbie-nak egyszercsak kivillant a mellbimbója. Az öltözékét elnézve ugyanez simán megtörténhetett volna Rosie Huntington-Whiteley-vel is, aki egy szado-mazo aurájú majdnemruhában jelent meg a díjkiosztón. Azért csak majdnem, mert az alsórész átlátszó, a felsőrész meg nincs, helyette két függőleges és egy vízszintes pánt van – plusz a színésznő nyakában egy fojtogatóan nyakörvszerű ékszer indítja be mindenkinek a piszkos fantáziáját. Valamennyi nőről három-három képet mutatunk a fotóösszeállításban, klikkeljen, ha mindenre kíváncsi!

2. Doutzen Kroes

A WSJ magazin is díjkiosztott a héten, csak ők nem kedden, hanem szerdán, nem Londonban, hanem New Yorkban és nem az év nőjének, hanem az év innovátorának, bármit is jelentsen ez. Ezen az eseményen megjelent Doutzen Kroes szupermodell is, aki annyiban mindenképpen innovátorkodott egyet idén, hogy szült egy gyereket: szülés utáni alakjára nem is olyan régen csodálkoztunk rá. Kroes ezen az estélyen egy elég szemérmetlenül hasvillantós ruhában jelent meg, a kivágás mellől már tényleg csak a képregénybuborék hiányzik azzal a felirattal, hogy „ezt nézzétek, lúzerek, milyen lapos hasam van!” De mondjuk tényleg az van neki, elképesztő.

3. Kate Beckinsale

Kate Beckinsale már 41 éves! Akinek nem ugrik be, hogy ki is ő, az szégyellje magát, mert arról a brit színésznőről van szó, többek között a Pearl Harbour című filmben volt a főcsaj, az utóbbi időkben meg pl. az Underworld-sorozat filmjeiben tűnt fel, de a Total Recall – Az emlékmás remake-jében is. Csütörtökön pedig tudják, hol tűnt fel Kate Beckinsale? Ebben az elképesztően okosan kivágott, kicsi, fehér Zimmerman-ruhában! A fotók magukért beszélnek, de azért az ezüstösen kockás retikülre és a Rosie Huntington-Whiteley nyakörvére emlékeztető aranyékszerre még felhívjuk az ön figyelmét. Nem semmi.

4. Sevyn Streeter

És most következzen az a fazon, amelyet szaknyelven „vegyetek-már-észre-fazon”-ként is szoktak emlegetni. Sevyn Streeter 28 éves, énekel, zenét szerez, két lánybandának is volt már tagja, de valahogy még mindig nem számít túlságosan ismertnek. Ezért a Soul Train Music Awards nevű zenei díjkiosztóra egy olyan ruhában ment el, amivel kapcsolatban egyszerűbb lenne felsorolni, hogy mi nem látszott ki belőle.

5. Melissa George

Melissa George-ot azoknak biztosan nem kell bemutatni, akik hű nézői a The Good Wife (A férjem védelmében) című ügyvédes sorozatnak, ahonnan Melissa George egy rakás elképesztően szexi jelenet után terhessége miatt volt kénytelen távozni. Na, péntek este New Yorkban a Louis Vuitton promóeseményén kiderült, hogy a szülésnek az ő esetében sincs már semmi nyoma, igaz ő azért jóval korábban szült, mint Doutzen Kroes, kisfia még februárban jött a világra. A színésznő, aki egyébként a Grace klinikán és a Mulholland Drive-ban is feltűnt, erre az eseményre a relatíve konzervatív szoknya fölé érdemben nem vett felsőrészt. A fotókon konkrétan úgy néz ki, mintha szoknya-melltartóban gálázott volna a francia divatház monogramját ünneplő partin (igen, szerintünk is a hét legidiótább bulialkalma). Jó, rajta volt ez a fehér és átlátszó blúz, de mi azon az állásponton vagyunk, hogy az átlátszó blúz nem blúz. Persze pont ettől dögös.