Megint vége lett egy hétnek, és a Velvet ilyenkor mindig visszatekint, hogy kik voltak a legjobban, legszexisebben öltözött nők az elmúlt napokból. Hatot gyűjtöttünk össze közülük ebbe a cikkbe, köztük az éppen remek formában lévő Halle Berryt. Természetesen azokat nem vettük számításba, akiket már mutattunk ezen a héten, szóval akármennyit is olvasta a Velvetet a héten, ezzel a hat nővel, legalábbis ebben a szerelésben biztosan nem találkozott. Pedig kár lett volna, ha kimaradnak, egyikük szebb, mint a másik! Hogy pontosan ki szebb kinél, azt persze ezúttal is ön dönti el, a cikk alján szavazzon a kedvencére!

Halle Berry

Azért Halle Berry került úgymond a középpontjába ennek a cikknek, mert pont ezen a héten volt, hogy rácsodálkoztunk, hogy mennyire fantasztikusan néz ki a 48 éves, Oscar-díjas színésznő. Pedig amikor rácsodálkoztunk, akkor még nem is láttuk ebben az okosan szabott, fehér ruhában, aminek a felsőrésze egyrészt villantós, de azért csak ízlésesen és módjával, másrészt remekül csinál homokóra-alakot viselőjének. Halle Berry New Yorkban viselte egy díjátadón, ha jobban meg szeretné nézni, kattintson a képre, mert több fotónk is van róla!

Olivia Culpo

Olivia Culpo egy nem túlságosan híres médiaszemélyiség, de folyton próbál a lehető legszexisebben öltözködni, hogy néha-néha szerepeljen a nemzetközi hírekben is. Hát ez most megint összejött, főleg úgy, hogy a Jonas Brothers nevű fiúbandából ismert Nick Jonas oldalán érkezett Cannes-ban egy eseményre. Mindezt egy egyáltalán nem feltűnő színű ruhában, amin a sliccelés lent és a dekoltázs fent addig ér, hogy pont ne kelljen 18-as karika erre a cikkre. Ráadásul ebből a könnyű anyagból ez a ruha teljesen olyan hatást kelt, mintha igazából nem is lenne rajta Culpón, és ha jönne egy nagyobb szél, tovaszállna, és a híresség ott maradna tökpucéran a vörös szőnyeg közepén. Szóval az biztos, hogy Olivia Culpo nincs olyan híres vagy olyan tehetséges, mint Halle Berry – de azért a szexi külső terén talán fel tudja venni vele a versenyt.

Gisele Bündchen

Nagyon elfoglalt volt a héten Gisele Bündchen brazil szupermodell, mert most hozták nyilvánosságra az új Chanel No5 parfümreklámot, amit A nagy Gatsby rendezője, Baz Luhrmann készített, és aminek Bündchen a főszereplője. A kisfilm premierjéhez kapcsolódóan volt nyilván egy rakás promóciós esemény, a fenti kép ezek közül az egyiken készült hétfőn, New Yorkban. A szupermodell szemlátomást elemében volt, lobogtatta hosszú haját és villantgatta hosszú combjait. Ez a szakmája végülis, nem csoda, hogy ennyire jól ment neki.

Reese Witherspoon

Mostkövetkezzen még egy Oscar-díjas színésznő, Reese Witherspoon. Ő ezt a hetet Londonban kezdte, pontosabban a Londoni Filmfesztiválon, ahol a Wild (Vad) című film bemutatójára érkezett egy Stella McCartney által tervezett estélyiben. A szimmetrikus minták ezúttal sem szimpla dekorációs célzattal vannak a felsőrészen, természetesen úgy vannak elhelyezve, hogy a csípőt szélesítsék, a derekat vékonyítsák – ennek megfelelően Witherspoon tényleg fantasztikusan nézett ki.

Jennifer Lopez

Na de ne hagyjuk ki a számításból Jennifer Lopezt se, ha a hét legszebb nőjét keressük. Ő szintén a nagymestere annak, hogyan kell egyszerre elegánsan és szexin felöltözni. Ha a celebstylistok kaphatnának Oscar-díjat, Jennifer Lopezé már egy szobányit kapott volna bizonyára. Amit fent láthatunk, az most egy sima partizós szerkó, ebben a csupafekete összeállításban ment el az éjszakába az énekesnő szerda este (szerda este!) Los Angelesben. A felsőrész az ujjakon és hátul fel van vagdosva, így remekül rímel rá a szintén lukacsos bokacsizma.

Elisa Sednaoui

Ki nézett ki a legjobban?

A héten Rómában is dübörgött egy filmfesztivál, értelemszerűen a Római Filmfesztivál. Ennek az egyik csillaga Elisa Sednaoui volt, akit itt Magyarországon (még) nem nagyon ismer senki, mi is csak egyszer említettük eddig őt eddig, akkor is csak futólag. Pedig látják, milyen gyönyörű? Az egyiptomi és francia felmenőkkel is rendelkező, 26 éves olasz színésznő rendezőként is dolgozott már, plusz külsejére való tekintettel több kampányhoz is felkérték már modellnek. Csütörtök este Rómában egy merészen dekoltált fehér ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, egyszerűen nem emlékszünk, hogy a kiengedett, szélfútta haj mikor állt utoljára ennyire jól valakinek. Ha mindegyik nőt megnézte a képösszeállításban, válasszon kedvencet közülük! Ki volt a legszexisebb a héten?