A 24 éves, éteri külsejű Grace Neutralra az i-D magazin figyelt fel. A lányt hamarosan az egész világ ismerni fogja egyedi megjelenése miatt, amely olyan, mintha földönkívüli lény lenne. A bizarr testmódosítók listáján Grace Neutral a következő a sorban. A lila szemű, égetett arcú lány a londoni Good Times tetoválószalonban dolgozik. (Saját magára még csak kisebb dolgokat tetovált. )

„Meg akartam változtatni a külsőm, hogy türközze a lelkem, így kényelmesebben érzem magam a saját bőrömben" – válaszolta Grace Neutral arra a kérdésre, mi, vagy ki motiválta az átalakulásra.

A tetoválóművész arcán  több helyen olyan a bőr olyan, mintha mintásra lenne égetve. Az orrában tágítók vannak, a szemei lila színűek, a testén szinte alig van tinta nélküli bőrfelület – az Instagramján mindez jól látható. , hatalmas Miyazaki-fan – Totoro a kedvence –, de annyira, hogy soha nem fogja megunni ezt a karaktert tetoválni.

Egy évig gondokodott azon, hogy átszínezze-e a szeme fehérjét, mielőtt megtette. Annak ellenére, hogy hosszú és rövid távon is van kockázata az ilyen típusú testmódosításnak. A köldökét is eltávolíttatta, így a hasa azon része teljesen csupasz, mintha egy sci-fi filmszereplő lenne.

A szülei támogatják abban, hogy változtasson magán, a hozzállása mások véleményéhez pedig a legegészségesebb, ami csak lehet: az az ő bajuk, ha nem tudnak ezzel mit kezdeni. A negatív energiáknak nem is ad teret az életében. 

„Mindig vizsgáld meg a művészeket (tetoválóművészeket például), mert a biztonság a legfontosabb. Légy tisztában minden  apró részlettel és érezd magad komfortosan a művésszel. Ne hagyd, hogy bárki megmondja, hogyan nézz ki. A te tested, neked kell megengedned, mit akarsz vele csinálni" – adta jótanácsként azoknak, akik követnék a példáját.