Nyilván nem véletlen, hogy karácsony elé időzítették a Paddington mackóról szóló mozifilm bemutatóját, és persze az is jót tesz a dolognak, ha eljön egy pár híresség is a premierre. Ha elmentek a celebek, akkor mentünk mi is, és rajtunk kívül ott volt még maga Paddington mackó is életnagyságban, meg marha sok gyerek.

A marha nagy medve egyébként eléggé megijesztette a tíz év alattiak többségét, de szerencsére mi úgyse pszichológiai elemzést akartunk írni ebből az eseményből, hanem csak egy szimpla heti trendet, mert kíváncsiak voltunk, karácsony előtt miben mennek el a hírességek egy gyerekfilm premierjére. Hát most már tudjuk: alább látható, hogy miben.

Lola

Elég kontrasztos a fenti fotó. Egyrészt ott van az ellentét a medve és az énekesnő között, másrészt Lola öltözéke is elég kontrasztos bizonyos szempontból. A nagy, fehér, bolyhos pulóvernek pontos ellentéte ugyanis a szűk, fekete bőrnadrág. A duplán nyakba hurkolt sál pedig szintézise ennek a kettőnek – valószínűleg ez volt az este legokosabban végiggondolt szettje. De a legcsinosabbja is? Nézze végig a fotókat, aztán mondja meg!

Nagy Adrienn

Nagy Adrienn a Megasztár 6-ban tűnt fel először, általában Adri művésznéven énekel azóta is, de újabban a Jóban Rosszban egyik színésznőjeként szerepel a legtöbbet. Őt a változatosság kedvéért karácsonyfával is fotóztuk, nem csak macival, és ő Lolához hasonlóan ő is világos felsőt választott – nála a vagány ellentétet a bőrnadrág helyett egy koptatott farmer képviseli.

Groovehouse Judy

Tavaly azt nyilatkozta Groovehouse Judy, hogy szülés utáni fogyókúrába fog kezdeni. Most meg lehet nézni, hol áll a diétázással-edzéssel, de persze ehhez érdemes a teljes alakos fotót megnézni. A fenti képkivágás ráadásul abból a szempontból is csalóka, hogy úgy tűnhet róla, mintha ez a norvég mintás felső egy pulóver lenne. Pedig nem az, ez egy ruhának a teteje. Karácsony elé teljesen jó választás.

Gregor Bernadett

Ugyanezt a trükköt tudja Gregor Bernadett felsője is, ami a blúzos kezdet után alul miniszoknyaszerűen végződik. De persze csak úgy önmagában ez is túlságosan kacér lenne egy gyerekfilmpremierhez, ezért van alatta egy szürke-fekete mintás nadrág is, a csizmáról nem is beszélve. Gregor Bernadett tehát egyáltalán nem öltözött fel anyukásan, sőt, még egy elegáns és jó nagy fülbevalót is bevállalt, amihez persze össze kellett fogni a haját egy lófarokba. És ha már itt tartunk, önmagában már ez is jópont, egy olvasónk ugyanis üdvözletét küldi minden anyukának, aki nem vágatja le a haját rövidre.

Dundika

Na és a végére tartogattuk azt a hírességet, aki aztán végképp nem volt anyukás szerkóban: Hornyák Hajnalkát. Neki a művészneve Dundika, és a Velvet szerkesztőségében évekig volt róla a falon egy életnagyságú poszter. Az egykori modell azon a poszterképen nem volt olyan fiúsan felöltözve (sőt, az igazat megvallva egyáltalán nem volt felöltözve), mint a Paddington premierjén – Dundika gyakorlatilag baseballjátékosnak öltözve jött el az eseményre. Tette ezt nyilván azért, mert úgy érzi, egy ilyen eseményen inkább menő szeretne lenni, mint csajszis-nőies – ön mit gondol, jól állt neki ez a szerelés? Klikkeljen egyet a szavazógépen!

Ki volt a legcsinosabb?