A biszexuálisokat sokkoló kérdések után összeszedtük azokat is, amiket semmiképp ne tegyen fel a leszbikus ismerősének. Akkor se, ha nagyon részeg, kivéve, ha az a szándéka, hogy messziről kerüljék egymást. 

1. Ki a fiú?

Mi? Attól még, hogy az a „normális", hogy férfi és nő lehetnek csak szerelmesek egymásba, és a nőnek a konyhában a helye a tűzhely mellett, a homoszexuálisoknál egész másmilyenek  a nemi szerepek. Egész biztos,hogy vannak olyan párok, akiknél megvan a férfias nő-nőies nő felállás, de ezt pont úgy kell elképzelni, mint az említett példát a heteró kapcsolatokban: tényleg a férfi feladata dolgozni, a nőnek pedig  a konyhában a helye minden hetero kapcsolatban?

2. Akkor ollózgattok?

A pornóipar és a South Park szerint a leszbikusok ollóznak, illetve a Barbie-babákkal való játszadozás is erről szól sokaknál. A leszbikus szex ennél kicsit színesebb és izgalmasabb, mint az egymáson csúszkálás – elképzelhető, hogy vannak, akik tényleg csak ezt csinálják, és élvezik.

3. Vonzódsz olyan csajokhoz, akikkel barátok vagytok?

Ugyanannyira, amennyire bárki más vonzódik olyan csajokhoz/pasikhoz, akikkel csak barátok.

4. Hordjátok egymás ruháit?

Biztos vannak, akik ezt teszik, és biztos vannak olyan leszbikus párok is, akiknek nem hasonlók a méreteik.

5. Nézhetem?

??!!!%%%%//"""

6. Honnan tudod, hogy leszbikus vagy, ha még sosem voltál férfival?

Onnan, ahonnan bármelyik heteroszexuális ember tudja, hogy hetero, és nem vonzódik a saját neméhez.

7. Miért néznek ki úgy a leszbikusok, mint a kamaszfiúk?

Vannak, akik úgy szeretik viselni magukat, mintha fiúk lennének, és úgy is viselkednek, de ez nem jelenti azt, hogy minden leszbikus ilyen. Mint minden általánosítás, ez is hülyeség.

Hogy milyen béna kérdésekkel lehet még a világból kiűzni a leszbikusokat, videón is elmondja egy vlogger, Cameron Esposito.