Nem kellett sokáig várnunk, hogy 2015-ben fürdőruhákból készíthessünk összeállítást – rögtön ezt a témát választhattuk az év első heti trendjéhez. Tehettük ezt azért, mert az új évet a celebek legtöbbje nyaralással kezdi, és szerencsére nem síelni szoktak járni, hanem télen is strandolnak. Az elmúlt napokban rengeteg vakációzó hírességről tudósítottunk már, úgyhogy ezt a hat nőt/bikinit azok közül választottuk ki, akiket/amiket idén még nem mutattunk. Ők voltak az új év első strandolói, nézzük, hogyan öltöztek fel a téli vakáción!

Pamela Anderson

Ön hol kezdte az új évet? Pamela Anderson Hawaii-on! Egy klasszikus nyakbakötős háromszögbikinit választott ő (enyhén szólva nem az egyetlenként), méghozzá sima feketében, amihez jól passzolt a sötét napszemüveg. A strandolós szettet egy szürkés kendővel dobta fel, de jobban megnézhet mindent a képösszeállításban. Klikkeljen, különben nem lát mindent!

Laura Cremaschi

Őszintén szólva Laura Cremaschiról még én se hallottam sose, pedig a fél életemet Olaszországban élem már lassan 10 éve. Nem baj, utánanéztem: a hölgy Milánótól északra született, a fapados repteréről és gyönyörű belvárosáról híres Bergamóban, ezért nem az a tipikus mediterrán szépség. Szépségkirálynőként kezdte, és most már csak showgirlként hivatkoznak rá az olasz pletykalapok. Laura Cremaschi Miamiben vészelte át január első napjait, Pamela Anderson bikinijének fehér és fodros változatában. Ha belenéz a fotókba, nyilván ön is belátja majd, hogy ez a nő egyszerűen nem maradhatott ki a Velvetből.

Lady Victoria Hervey

Haladunk tovább a háromszögbikinik felsorolásában, ezúttal egy citromsárga színű és pántokkal-gyűrűkkel variált fazonú darabot mutatunk. Ezt Lady Victoria Hervey viselte Barbadoson, tudják, ő az a brit nemes hölgy, aki egyszer valamiért úgy döntött, hogy elcelebesedik. Nem csak fürdőzés, hanem futás közben is fotózták őt Barbadoson, akkor felvett egy forrónadrágot még erre a szettre, plusz a nyakába vett egy sálat.

Fiorella Mattheis

Hopp, és még egy ismeretlen név és arc – még szerencse, hogy a hölgynek legalább a bikinifazonja ismerős! Igen, itt van még valaki, aki szintén a megkötős fürdőruhákat preferálja 2015-ben, de ő legalább nem egy egyszínű verziót választott. Fiorella Mattheist ön akkor ismerné, ha brazil lenne, a német felmenőkkel rendelkező hölgy ugyanis elsősorban Brazíliában ismert, méghozzá modellként és műsorvezetőként. (Német származású brazil modellcsaj...? Giselle Bündchennek nagyon bejött ez a kombináció, kíváncsiak vagyunk, Fiorella Mattheisről hallunk-e majd még, vagy megmarad helyi brazil celebnek.)

Victoria Silvstedt

Egy amerikai, egy olasz, egy angol és egy brazil nő után most jöjjön egy svéd. Oké, Victoria Silvstedtet mutattuk már idén, de azóta új paparazzóképek is jöttek róla, és itt másik fürdőruhában van. Az egykori playmate gigamellei alig férnek fel erre a narancssárga kis textiltartóra, Silvstedt a bugyirészt is mintha folyamatosan igazgatta volna magán. Mindenesetre üdítő változatosságot jelentenek a ruhára felvarrt kristálydíszek.

Naomi Campbell

Ki volt a legszebb?

És a végén még valaki, akit senkinek nem kell bemutatni. Az öregedésre képtelen Naomi Campbellről is írtunk már idén, mert ő kolléganője, Kate Moss társaságában töltötte a tavalyi év utolsó, és az idei év első napjait valami nyilván borzasztó csúnya és barátságtalan helyen Brazíliában. Campbell most egy újabb megkötős háromszögbikinit mutat be nekünk, úgyhogy leszögezhetjük, hogy aki 2015-ben menő fürdőruhát akar, az ezt a fazont hordja majd. Aki meg ki akar tűnni, az bármilyen másmilyet. Az egykori szupermodell a jelek szerint nem félti nyilván méregdrága nyakláncait és karkötőit, hogy az óceán elsodorja majd őket, mert jó adag ékszerben ment be a tengerbe, de mondjuk ha tudta, hogy fotózzák, nem csodáljuk, hogy adott a kiegészítőkre is. Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán szavazzon a legszebbre, legdögösebbre, legszexibbre!