A férfiak nem átlagos erogén zónájáról a Kinkly magazin írt, a tippekkel azt a tévhitet próbálja meghazudtolni, hogy a férfiak erogén zónája csak és kizárólag a farkukA három, nem igazán ismert erogén zóna a belső comb, a hónalj és a vállak feletti rész, ezek azok a területek, ahol a finom feszültséget tovább lehet fokozni.

Comb belső része

Alig akad olyan ember a világon, aki ne reagálna arra, ha a combja belső részét simogatják. A lap szerint a férfiak combjának belső részét a körmökkel is lehet cirógatni, illetve körkörös nyelvmozgással csókokkal ingerelni a combtőig. 

Hónalj

A karok és a vállak közti gödör meglepően sok ad a szexuális izgalomhoz állítólag. Az ott végződő idegek miatt, ami azért meglepő, mert pont ez az a terület, ami sokaknál inkább csiklandós terület, mintsem izgató lenne. A természetes illatoktól sem kell megijedni, ezek ugyanis vonzzák a partnereket, mintsem taszítják. Ha valaki túl csiklandós, akkor a gyengéd masszírozás az ajánlott, de főleg csókokkal, nyelvvel ajánlott felfedezni ezt a területet.

Vállak

A nyak és a váll közötti terület illetve a lapocka feletti rész szintén erogén zónák a férfiaknál. A lap szerint úgy érdemes felfedezni ezt a területet, hogy csókolózás után a fültől a nyak felé haladva lassú nyelvcsapásokkal, simogatásokkal közelítünk. Kiegészítésképp a hajba is lehet túrni közben, csakhogy még izgalmasabb legyen a hatás.

A tippeket, jótanácsokat kétkedve érdemes fogadni, nem biztos, hogy minden emberre általánosan rámondható, hogy a feljebb írtaktól jobban begerjedne. Természetesen próbálgatni azért ér.