18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Screenshot 2015-02-24-16-56-06.png

Szex, pia, drog - így bulikáznak az arizonai egyetemisták

2015.02.27. 21:36

Nyilván régóta nem hír, hogy az egyetemisták kimaxolják az életet, de a Snapchat nevű telefonos applikációnak köszönhetően most a szükségesnél kicsit mélyebben is betekinthetünk az Arizonai Állami Egyetem főként gyakorlati élettapasztalatra éhes diákjainak mindennapjaiba, tudósít a Total Frat Move.

Bár a Snapchat lényege pont az, hogy az ezen keresztül küldött képek pár másodperc után törlődnek (persze ezt már régen ki lehet küszöbölni), a SunDevil_Nation  profil semmi másról nem szól, mint hogy minél több olyan képet gyűjtsön, amelyek nem csak az erkölcs, de több esetben  már a büntető törvénykönyv határait is bőven átugorják. A szóban forgó arizonai egyetem egyébként is az egyik leghírhedtebb felsőoktatási intézmény, már ami a partizást és a vadulást illeti.

A screenshotokból íme egy csokornyi (némileg finomított formában):

A profil persze nem számíthat, és nem is számít hosszú létre, amit a Snapchat illetékesei a DailyDot kérdésére meg is erősítettek.