horoszkóp
shutterstock 12465469

Az öt legtöbbször feltett kérdés a punciról

2015.03.08. 21:45

A szexológus Dr. Justin Lehmiller a blogjában szedte össze, milyen kérdéseket kap leggyakrabban a punciról, azaz mi az az öt kérdés, amire a legtöbben keresik a választ. 

1. létezik a G-pont vagy nem?

A tudósok kedvelt kutatási témája a hüvely, azon belül is a G-pont, amit egyfajta UFO-észlelésként kezelnek – írja teljesen találóan a szexológus a blogjában. A csodapontnak tartott G-pont a hüvely belső falán helyezkedik el, ingerlésre jobban érezhető a holléte. Valószínűleg nem minden nőnek van G-pontja, és ez lehet az oka annak, hogy nem tudják biztosan bizonyítani, hogy létezik ez a pont. 

2. Elhasználódik-e a túl sok szextől?

A válasz a kérdésre az, hogy nem, a szextől nem tud elhasználódni, lerongyolódni a punci – azaz túl laza, tág lenne. Szex közben tágul, és valóban „lazább" lesz, de orgazmus után vissza is áll az eredeti állapotára. A szülés valóban ront a helyzeten, de megfelelő intim tornával ezt is karban lehet tartani.

3. Lehetséges-e csak a hüvelyi behatolástól elélvezni?

A kutatások szerint a nők nagyja a csiklóját ingerelve maszturbál, és szex közben ezt a területet is jó, ha izgatják. Egyes felmérések szerint a nők fele képes csak a hüvelyi behatolástól elélvezni, és a nők felének van szüksége a behatolás mellett egyéb ingerlésre. 

shutterstock 128348636

4. Minden nőnek átszakad a szűzhártyája az első szexnél?

A lányok egy részének nem az első szex alkalmával szakad át a szűzhártyája, ez egyénenként változik. Van, akinek a második-harmadik alkalom után szakad át, és jár vérzéssel. 

5. Élvezik a nők a mély behatolást?

A mély behatolás élvezésével kapcsolatos kérdés valószínűleg összefügg a farokméret kérdéskörével, és ha ez így van, akkor a válasz erre az, hogy van, aki igen, van, aki nem élvezi. A hüvely befogadóképessége véges, és a hüvely mérete egyénenként változik – és vannak, akik nem éreznek fájdalmat, ha a méhnyaknál is izgatják őket. A felmérések azt mutatják, hogy a női orgazmus nincs összefüggésben a pénisz hosszával.