Bár Jeremy Meeks még csak most kezdte letölteni 27 hónapos börtönbüntetését, az internetet térdre kényszerítő külsejű férfinek nem kell attól tartania, hogy szabadulása után egzisztenciális problémái lesznek.

Meeks egy nevadai börtönben adott interjút az ABC News stábjának, és elmondta, már nagyon várja hogy modellként végre megváltoztathassa az életét, és gondoskodhasson a családjáról.

„Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd a külsőmről leszek híres, nagyon szerencsésnek érzem magam, és nagyon hálás vagyok ezért" - mondta a legszexibb bűnözőnek kikiáltott férfi, aki most mindent megtesz azért, hogy jó magaviseletért hamarabb kiengedjék.


World News Videos | US News Videos

Nem véletlenül, ugyanis már le is szerződött a White Cross Management nevű modellügynökséggel, és az ügynöke, Jim Jordan szerint tengernyi lehetőség várja, nem csak modellként, de akár a valóságshow-k világában is.

Meeks emellett igyekszik még tovább tökéletesíteni külsejét, egészségesen étkezik, és rengeteget edz, hogy amikor reményei szerint novemberben elhagyja a szövetségi börtönt, a ráaggatott jelzőhöz méltón álljon a nyilvánosság elé.