Az extrém módon öltözködő férfiak mind melegek – ezt gondolja a többség, és azért gondolja ezt, mert már hallott Boy George-ról, Pete Burnsről, Liberace-ról Perez Hiltonról vagy éppen Lakatos Márkról. De általánosítani mindig nagy hiba, és ebben a cikkben most megmutatjuk, hogy mennyire. Hogy időt spóroljunk, a tanulságot már az elején levonjuk azzal kapcsolatban, hogy mire lehet következtetni abból, ha egy férfi az átlagostól merőben különböző ruhákban jár:

Ha egy férfi extrém módon öltözködik, az azt jelenti, hogy az a férfi extrém módon öltözködik.

Köszönjük, hogy ma is mondhattunk valami okosat, és most nézzük végig a legfrissebb heti trendet, ami garantáltan sokkal izgalmasabb lesz, mint a fenti velős szentencia.

Redfoo

A cikkhez kiválasztott hat férfiból az egyik legismertebb Redfoo, ő az LMFAO nevű együttesnek volt a tagja, amíg az együttes létezett, a Party Rock Anthemre vagy a Sexy and I Know Itra valószínűleg még elég sokan emlékeznek. De amióta megakadt a két számból álló sikerszéria, azóta Redfoo már jobbára csak celebként próbálkozik, mostanában például egy táncos celebrealtyvetélkedőben szerepel. Hatalmas haja szokott neki lenni, minden össze-vissza színes és mintás rajta, önmagában a szemüvegkeretével el lehetne terelni a forgalmat a Rákóczi útról. És közben meg egy csomó ideig járt Victoria Azarenka teniszezőnővel. Ha többet szeretne látni belőle, klikkeljen a képre!

The Fat Jew

Ez a második férfi a felelős azért, hogy ez a téma egyáltalán felmerült ezen a héten – akkora sokkot kaptunk a frizurájától az mtvU Woodie Awards nevű esemény képei láttán. Az ő neve Josh Ostrovsky, de azon a művésznéven szokott szerepelni, hogy The Fat Jew, azaz A Dagadt Zsidó. Újabban hangjegyfrizurát csinál magának előszeretettel, de régebben kibontva hordta a haját, amivel valamennyire Redfoo-ra emlékeztet, csak kevésbé neonszínű verzióban.

Riff Raff

Na de most megint visszatérünk a neonszínekhez, ugyanis elővesszük a Kockahas blog egy másik felfedezettjét, Riff Raffet, aki a hírekbe akkor került be először, amikor tavaly Katy Perry oldalán érkezett az MTV Video Music Awardsra, és össze voltak öltözve. Akkor persze mindenki azon volt elképedve, hogy milyen extrémízléstelen ez a szerkó, de közben meg az igazság az, hogy Riff Raffnél ez még egy visszafogott öltözéknek számít. A hajáról, a kiegészítőiről vagy a tetoválásairól mind-mind simán külön cikket lehetne írni, és akkor a fogát még nem is említettük. Döbbenet.

Steven Tyler

A hatból talán ő a leghíresebb és a legidősebb: az Aerosmith énekese nem maradhatott ki, mert pont ezen a héten töltötte be a 67. életévét. Lányát, Liv Tylert is sokan ismerik, elég vicces, hogy az apuka a közös fotókon kicsit olyan, mintha ő is egy lenne a csajok közül. Vajon a hetven közelében hogy lehet Steven Tylernek ennyi haja? Simán elmehetne egy samponreklámba, ha a samponreklámokba bevennének feketére lakkozott körmű, trapéznadrágos, sálakkal és ékszerekkel díszített bácsikat.

Eddie Izzard

Bár Steven Tyler is elég nőiesen öltözködik, valószínűleg még sose mondta rá senki, hogy transzvesztita. A brit Eddie Izzardra viszont elég sokan mondták már, többek között ő saját maga is. Izzard se egy ifjú titán már, 53 éves megvan, és standuposként a karrierje az ezredforduló környékén volt a csúcson. A leghíresebb dobása a Halálcsillag menzájáról szóló jelenet, amiből legóanimáció is készült. Izzard ekkoriban öltözködött a legextrémebben, miközben mindig is elmondta, hogy neki egyébként a nők jönnek be, csak egyszerűen szeret öltözködni meg sminkelni. Az elmúlt tíz évben színészként és közszereplőként is viszonylag nagy sikereket tudhat magának, ezzel párhuzamban egyre kevesebb női(es) ruhadarabot szokott viselni magán, de azért egy kis smink vagy körömlakk vagy tűsarok elég gyakran becsúszik.

Grayson Perry

Ki az, akinek a stílusa a leginkább bejön?

Nem tudtam eldönteni, hogy a hatodik személy Mickey Rourke vagy Marilyn Manson legyen-e ebben a cikkben, úgyhogy kis gondolkozás után helyettük inkább Grayson Perryt mutatom be önnek. Ő látható a fenti képen, és a négy személyből ő az, aki nem gyerek és nem is Katalin hercegné. Hanem transzvesztita, aki éppen egy képzőművészeti iskola megnyitóján emeli jelenlétével a rendezvény fényét. Perry egyáltalán nem viccel, amikor ilyen öltözékeket húz fel, sőt, őt annyira komolyan veszik, hogy ő nyerte 2003-ban a legrangosabb brit képzőművészeti elismerést, a Turner-díjat, plusz egy ideig saját tévéműsora is volt. Leghíresebb alkotásai mind kerámiák, ennyiben sem egy átlagos férfi ő. Annyiból viszont igen, hogy már lassan harminc éve van egy felesége, 1992-ben gyerekük is született, éldegélnek szépen Londonban.