Ronan Farrow 2013 őszén lett egy kicsivel még híresebb, mint amire származása eleve predesztinálta. Akkor röppent fel ugyanis a hír - egyenesen anyja, Mia Farrow szájából -, hogy apja mégsem Woody Allen, ahogy ezt addig a világ gondolta, hanem Frank Sinatra.

Erre aztán még azzal is ráerősített, hogy feltűnően kék kontaktlencsét kezdett hordani, amivel ugyan lebukott, de ettől még az apasági kérdés nyitott maradt.

Egészen mostanáig, ugyanis Sinatra hivatalosan is elismert, legkisebb lánya, Tina Sinatra bejelentette: az énekes a most 27 éves fiatalember születése előtt vazektómiát végeztetett magán, vagyis elköttette az ondóvezetékeit, írja a Daily Mail.

A 66 éves Tina Sinatra az HBO partiján beszélt erről a Showbiz411 újságírójának, Roger Friedmannek, és azt is hozzátette, szerinte Ronan Farrow leginkább Mia Farrow azóta elhunyt bátyjára hasonlít.

Eddig egyetlen családtag sem beszélt arról, hogy Frank Sinatra sterilizáltatta magát, így a hír sokakat meglephetett. Valószínűleg Ronan Farrow sem nagyon örül annak, hogy mégis Woody Allen fia lehet, ugyanis nem igazán sikerült neki feldolgozni a tényt, hogy a rendező elvette nevelt lányát, így tulajdonképpen a sógorává is vált. 

Maga Woody Allen sem nagyon ragaszkodott az apaság tényéhez, és elképzelhetőnek tartotta, hogy Mia Farrow éveken át átverte.

A színésznő egyelőre nem kommentálta a dolgot.