A Buzzfeed Yellow készített egy szórakoztató videót arról, mi mindennel találják szembe magukat a biszexuális csajok. A hülye kérdések és értetlenkedések teszik ki mind a tizenöt problémát, amit a videóban bemutatnak. 

A jelenet arról szól, hogy egy leszbikus pár elmegy egy házibuliba, egyikük biszexuális, ami azért fontos, mert korábban ugyanez a társaság a biszex, szőke hajú lányt pasival látta. Így például hiába magyarázza, hogy a volt pasijával mi van, a beszélgetőpartnere értetlenkedik, hogy az exnőjére gondol-e, vagy most milyen neműről beszél. Az értetlenkedést tetézi az a lány a buliban, aki arról magyaráz a kanapén, hogy hol lányokkal, hol fiúkkal van, ki bírja ezt követni. Sőt, olyan nő is akad, aki azt magyarázza a biszexuális főszereplőnek, hogy ha nővel van, akkor biztos férfigyűlölő.

Az előítéletek sokaságában azt a tipikusnak mondható viselkedést is bemutatja a videó, hogyan reagálnak a férfiak két nő csókjára, illetve, hogy mennyire nem értik sokan, mit is jelent az, hogy valaki biszexuális. Még a nők se, akik közül –ahogy a videóban is látni–, vannak , akik tényleg nem értik, hogyha valaki szép és csinos, miért van egy nővel.

A biszexualitást sokan nem tartják külön szexuális identitásnak, holott a szexológusok atyja, Alfred Kinsey már a harmincas évek elején arról értekezett, hogy a szexualitás egy skálán mozog, és egyénenként változó, ki, milyen szexualitású a skála szerint. A nullától hatig terjedős skálán a nulla a heteroszexualitást jelenti, a hatos a kizárólag homoszexuálist jelenti, amíg a hármas érték pontosan a kettő között helyezkedik el