Élnek köztünk a köznyelvben egyszerűen csak macskásokként emlegetett emberek. Nekik első ránézésre annyi jellemzőjük van, hogy van macskájuk, de ha kicsit jobban belemélyedünk a szcéna rejtelmeibe, akkor gyorsan kiderül, hogy a macskásság egy életforma, aminek vannak koca képviselői, de gyakran egészen hardcore dolgokba futhat bele az ember.

Ezúttal például Redditre került fel egy macskás egyik hatalmas teljesítménye, aminek köszönhetően kedvence végre méltó körülmények között végezheti el fontos ügyeit, tehát a pisi-kaki kombót. A cica tulajdonképpen egy ötcsillagos szarópalotát kapott, hiszen egy tévéasztal belsejébe kapta meg a macskaalmot, amit a biztonság kedvéért szőnyegpadlóval és képekkel is feldíszített a tulajdonos. A tévéasztal oldalába egy nyílást vágott, hogy ne kelljen nyitogatni feleslegesen a ház urának egyik tulajdonát, az ajtóban pedig kicsit a hasznosság jegyében minden létező fontos dolog ott van, amit a cicák utáni takarításra szokás használni.

A jó eséllyel minden idők legmenőbb macskaalma annyira talán nem is meglepő módon egy férfi lakásában kapott helyet, aki a barátnője egyik használaton kívüli bútordarabját kérte el, hogy végre igazán hasznos lehessen. Az egy ideje már nem is lehet kérdés, hogy a macskás férfiak szexik, és a macskák úgy általában hatalmas nagy királyok.