A 15 éves Lee Hee Danae populárisabbra plasztikáztatta az arcát, csak azért, hogy visszakapja a volt fiúját – tette közzé a kínai cbg

.cn. A lány a kínai Facebookon, a Weibón sokkolta a részletekkel 400 ezer (!) követőjét.

Az arcát teljesen átszabatta: dupla szemhéjműtéte volt, az orrát is plasztikázták, és arccsontját is újraformáltatta: a V alakú arc igen népszerű Kínában, ez a szépség jele is. A legnépszerűbb eljárásoknak köszönhetően keskenyebb arcot, hegyes állat, és hatalmas szemeket kreálnak a sebészek.

A 15 éves, Henanból származó lány spirituális jelentést is igyekezett adni új külsejének: a hófehér bőrű, élő manga Barbie a benne élő kígyólelket igyekszik megmutatni. A megmutatást szó szerint kell érteni, ugyanis a 15 éves kislány durván kipakolja magát, és tárgyiasítja a testét a kínai Facebookon –  a profilját ide kattintva láthatja

A kínai nők tömegével lépnek át a dél-koreai határon csak azért, hogy megkapják az álomarcot. Ez már annyira bevált, hogy a plasztikázott nők a klinikákon külön dokumentumot is kapnak arról, hogy műtötték őket, csak hogy a határon átengedjék őket. Több probléma is adódott már abból, hogy a felismerhetetlenre plasztikázott nők egész máshogy néztek ki a műtétek után, mint ahogy az útlevélképükön. 

Meglehet, hogy az egész csak médiahekk, és a képek digitálisan torzítottak, legalábbis a kommentelők közt sokan nem hiszik el, hogy ennyit plasztikáztatta magát egy 15 éves lány, de ne feledjük, hogy a mi régiónkban is él, és kelt kétségeket az emberekben egy ukrán humánbarbi.