Ki tudja, hogyan, és főleg miért indult el az emberi barbilányok és fiúk trendje, de az biztos, hogy egyre több szétszabdalt arcú, agyonsminkelt, Barbie-szerű lényt látni az interneten. A legismertebb közülük Valeria Lukyanova, aki már évek óta azzal keresi a kenyerét, hogy vállalhatatlanra műtette arcát. Ha valamilyen elvetemült oknál fogva beállna a barbik sorába, elég rögös út áll ön előtt.

Ön is csak fejét lógatva járja a várost, mert egyszerűen eddig nem tudta, hogy lehet önből is humánbarbi? Nem kell tovább vágyakozva néznie a Barbie-k invázióját, beállhat a sorba, már ha igazán nevetségesen és egészségtelenül akar kinézni, mint az ukrán prototípusok. Műtétek egész sora vár arra, aki baba akar lenni, mert hát senki sem születik lengőborda és szilikonmellek nélkül. És ez csak a jéghegy csúcsa, igazán átalakulni csak több kilónyi sminkkel és photoshoppal lehet.

Először is tekintsük át, kik azok a nők, akiknek a fotóját át kell nyújtania a plasztikai sebésznek, akik valószínűleg páros lábbal fogják kirúgni, és átirányítani a pszichiátriára. A legismertebb plasztik hölgy az odesszai Valeria Lukyanova, aki már jó pár éve fura testével és arcával haknizik. Annyira természetellenesen néz ki, hogy ennél még egy igazi Barbie is valósághűbb. Korábbi cikkünkben már írtunk arról, mennyire elvetemülten gondolkozik az ukrán lány, ebből is látszik, mennyire nincs rendben szegény.

Sajnos az ukrán műanyag hercegnő nem ülhetett sokáig egyedül a trónon, több barbiember is felbukkant azóta. A szintén odesszai Alina Kovalevszkaja is erősen a baba külsőt célozta meg a normális helyett. Mielőtt viszont azt hinné, hogy a két odesszai barbilány kéz a kézben keresik Kent, és úgy élnek, mint egy boldog család, tévedett. Megy köztük a plasztikharc, kígyót, békát kiabálnak a másikra, főleg amiatt, hogy ki néz ki természetellenesebben. Az már bizonyos, hogy van valami az ukrajnai levegőben, ha sorra pottyannak le a futószalagról a műanyag klónok. Újabban egy 16 éves kijevi lány pályázik a legélethűbb barbilány címre, méghozzá elég sikeresen. Persze többük vadul tagadja, hogy valaha is látott volna kést az arca. Ők így látták meg a napvilágot. Napersze!

Na de mit kell tennie egy földi halandónak, aki nem úgy néz ki születésétől fogva mint az ukrán hölgyek, hogyan lehet egy átlag nő is ilyen barbiszerű? Hát valószínűleg sehogy. Egy alap babaarc szükséges feltétele annak, hogy tovább rontsunk a helyzeten. De egy orrplasztika sokat változtathat a helyzeten, természetesen az arccsontot is érdemes átszabatni egy hangyányit. A melleket fel kell fújatni, és a lengőbordák is tök feleslegesek egy valamirevaló Barbie-nak. Kezdhet gyűjteni is, mivel elég drága műtétekről van szó, melyeket az OEP sem támogat. Mindenesetre nem ajánljuk, hogy bárki is a barbivá válás rögös útjára lépjen, hiszen az általunk megkérdezett plasztikai sebész is megerősítette, hogyha valaki így akar kinézni, az súlyos testképzavarral küzd, ami már régóta ismert betegség. Szakértőnk azt is hozzátette, hogy a humánbarbi külsőt egy egészséges nőnek képtelenség elérni csupán műtétekkel. Az emberi test nem alakítható annyira, hogy teljesen babásíthassuk. Az ukrán barbik is jobban tennék, ha nem próbálnának karriert építeni a beteges külsejükből, hogy aztán még többen kövessék a példájukat.