Pedig ők aztán rengeteget szexelnek, mégis azt állítják, hogy marihuánával a legjobb. A Daily Doton talált videón elég sok pornós beszél arról, hogy miért éppen betépve szeretnek dugni. Legfőképpen azért, mert ilyenkor mindent érzékünk felerősödik, és az orgazmus is sokkal intenzívebb. 

Szóval mind egyetértenek abban, hogy az együttlétek ezerszer jobbak a fűvel, mint nélküle. Ha nem nézné végig a videót, akkor íme az érvek a THC-s szex mellett: 

Amikor be vagy tépve, minden jobb. 
 
Jobban rá tudtok hangolódni egymásra. 
 
Beindulsz tőle.
 
Bebizonyították, hogy a THC hatása alatt több ponton járja át a testünket az orgazmus.
 
Felizgulsz, ellazítja az izmaidat és az agyadat, egy baromi jó afrodiziákum. 
 
Nekem nagyon bejön, jobban nedvesedem tőle.

De mégis miért?

Egy olvasónk így számolt be az élményeiről: 

A fű felerősíti az érzékeket, vagyis inkább azt mondanám, hogy valahogy egyetlen egy dologra fókuszálsz, de arra tényleg minden érzékszerveddel.
Sokan ezért zabálnak, mert az is sokkal jobb betépve. Édesre sós, sósra édes, és emiatt a szex is jobb. Viszont a gond az, hogy erre tényleg rá lehet csúszni, és az ember könnyen a kanapén találja magát évekre leragadva. Fű nélkül – ha előtte sokáig csak azzal csináltad – a szex szar is lehet. 

A pornósok véleménye is alátámaszthatja ezt. Többeken lehetett látni, hogy már el sem tudják fű nélkül képzelni az együttléteket. Egy korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy nagyobb dózisban a marihuána igenis ronthatja a szexuális teljesítményt. Nagy mennyiségben orgazmusképtelenséget és a szexuális vágy hiányát lehet tapasztalni. Ha valaki úgy dönt, hogy leteszi a füvet, akkor leszokáskor korai magömléssel és unalommal (szexuális érdektelenség) kell számolnia.  A jó hír viszont, hogy miután kiürül a szervezetből, minden helyre áll.