Ceara Linch 17 éves kora óta foglalkozik azzal, hogy kielégíti a dominára vágyó férfiak igényeit. Megalázza őket a kamerán keresztül, ha kell, a WC-t is kipucoltatja velük. A Daily Mailen megismert 28 éves lány élvezi, amit csinál, élvezi, hogy a kliensei olyanokat is elmondanak neki, amit senki másnak. Már saját honlapja is van, ahol percenként 1 dollárért nézhetik a pornóját. 

A photo posted by Ceara Lynch (@cearalynch) on

Lynch még tinédzserként került közel az erotikus munkákhoz. Egy társkereső oldalon egy olyan férfival ismerkedett össze, aki eszméletlenül begerjedt, mikor a lány hideg, vagy éppen szemét volt vele. A későbbiekben direkt hasonló érdeklődésű férfiakat keresett az interneten, akik azt élvezik, ha kegyetlenül megalázzák őket. Ceara Lynch gyorsan rájött, mennyi pénzt lehet az ilyesmivel keresni. Karrierje kezdetén a bugyiját is eladta. Az elsőt 70 dollárért (19 ezer forint). 

Lynch már saját oldalán szórakoztatja a perverzeket. Van, akit a kisméretű farka miatt aláz, lábfétissel is foglalkozik, de ha kell, a WC-t is kinyalatja a jelentekezővel. Mindig Ceara Lynch a domina, ő követel, a férfi pedig eleget tesz a követelésnek. 

Gonna bite your dick off

A photo posted by Ceara Lynch (@cearalynch) on

Az amerikai lány kifejezetten élvezi a munkáját. De nem úgy, ahogy a vevői. A kiszolgáltatott helyzetet szereti, valamint azt, hogy a férfiak sok mindent megosztanak vele. Egy kamerába beszél, bensőséges környezetben, így a másik oldalon is könnyen megnyílnak neki. A legjobb az egészben – mármint Lync szerint –, hogy el tudja választani a magánéletét a munkájától. 

De nem csak pénzzel fizethetünk Lynch szolgáltatásaiért. Ajándékokat is lehet neki küldeni, vagy éppen választhatunk valamit az amazonos kívánságlistájáról. Egy 400 dolláros, vagyis 112 ezres GoPrót például. Cserébe készséggel szarrá alázza a felhasználót. Tiszta haszon.