A férfimagazinok is legalább akkora hülyeségekkel tömik az olvasók fejét jótanácsokkal, mint a női magazinok: ez derül ki a Menshealth listájából, ami arról szól, miből látszik, ha egy nő jó az ágyban. 

1.  Ugyanúgy beszél

Ha a nonverbális és a verbális kommunikáció egyezik, akkor nagy valószínűséggel a szexben is hasonlóak – a testbeszédet kutatók szerint például a hasonló gesztusok, a tükörszerű mozgás jó jelek arra, hogy a két ember között összhang van. A Menshealth listája ide sorolja azt is, hogy a nő tudja, ki Sid Vicious, illetve azt is, hogy ha beszélgetés közben a nő más témára tereli a szót, nem lesz megfelelő az ágyban. Ettől a két tanácstól azért mindenkit óvnánk. Az összhang a fontos.

2. Jól csókol

A csók állítólag elárulja, milyen valaki az ágyban, de mivel ez két emberen múlik, senkinek nem javasoljuk, hogy csak egy csókból ítélkezzen. Több csókból már lehet valamiféle következtetést levonni: vagy egyre jobban és egyre inkább akarják egymást, vagy a csók unalmas, és semmi izgalom nincs benne.

3. Jól táncol

Akármikor szóba kerül a téma, honnan látszik, hogy valaki jó az ágyban, a tánc biztosan felmerül. A mozgás csak annyit mutat meg valójában, hogy ki mennyire érzi magát komfortosan a testében, és mennyire van összhangban a teste önmagával. Még akkor is, ha metálzenére imád ugrálni és bólogatni. 

4. Megőrül a fagyiért

Ilyen tanács is akad a felsoroltak közt, aminek egy amerikai neurológus szerint csak annyi az alapja, hogy a szag és ízérzékelésnek is köze van a szexhez. A chicagói Alan Hirsch neurológus ktuatást végzett arról, mennyire van köze egymáshoz két ember fagyi-ízlése, a személyiségük mutat-e bármilyen közös tulajdonságot, fagylaltok szerint. A kutatásban 720 ember vett részt, és végeredményül arra jutottak a tudósok, hogy a kávés fagyiért megőrülő emberek csábító, kacér személyiségűek, akik jól megférnek az eperfagyit imádókkal, akik romantikusak. Hátjó. 

5. Ahogy eszik, olyan az ágyban

Ha fal, akkor biztos mohó, és semmi nem elég neki, ha finnyáskodik, akkor az ágyban is biztosan az – nagyjából ez a közvélemény a  szex és az evés kapcsolatáról. Holott egyáltalán nem biztos, hogy ha valaki lassan eszik, akkor az ágyban is lassú, lehet, hogy azért eszik lassan, mert tovább szeretne maradni, vagy épp fáj az egyik foga, vagy csak komótosan szeret enni. Az étkezési szokásoknak – hogy ki hogy fogja a villát, mennyire gyorsan vagy válogatósan étkezik – nincs sok közük ahhoz, ki milyen az ágyban. Főleg úgy, hogy alig találni olyan embert, aki ne enne egészségesen, vagy ne diétázna. És az ételallergiásokból is viszonylag sok van.