Joseph Oberhansley azt beismerte, hogy 2014 szeptemberében megölte a barátnőjét, majd megevett a holttestből néhány kivágott darabot, de azt kikéri magának, hogy előtte megerőszakolta volna a lányt. A 34 éves férfi azzal érvelt a bíróságnak, hogy ő túl jóképű a nemi erőszakhoz – írja a Mirror.

A férfi állítása szerint „csak” betört a barátnője házába, aki nem akarta őt beengedni, halálraszúrta, majd elvitte magával a szívének és a tüdejének egy darabját, majd a koponyáját betörve az agyából levágott. Oberhansley nem törődött túlzottan a nyomok eltüntetésével, a helyszínelők a fürdőszoba padlóján egy véres lombfűrészt találtak, ami végképp egyértelművé tette, hogy a férfi volt a tettes.

A rendőrség legközelebb délelőtt tíz órakor ment ki a nő otthonához, amelynek fürdőkádjában megtalálták a nő megcsonkított holttestét. Oberhansley-t hamar elfogták, beismerte a rendőröknek, hogy megölte a 46 éves Tammy Jo Blantont, és kivágott egy darabot az agyából, a szívéből és a tüdejéből. Mindháromból evett, majd megfőzte a nő agyának egy darabját, és abból is fogyasztott. A jelentésből kiderül, a helyszínelők találtak egy tányért, amelyen vér és csontok voltak, illetve véres konyhai eszközöket is.

Amikor nemi erőszakkal is meggyanúsították nagyon felháborodott. „Ilyen baromságot még nem hallottam” – fakadt ki a vádpontok felolvasása közben. „Elnézést a nyelvezetért, de ne nyomják ezt a szart” – háborodott fel rettentően.